Mit csináljunk, hogy legyen baba? Mi a jó módszer?
Eloszor is ne gorcsoljetek rajta.
Aztan doki, hogy minden rendben van-e.
A cél erdekeben bevethettek gyogynovenyeket: baratcserje, palastfu, cickafark, stb.
Szex utan pedig parna a popsi ala, es nyugiban lenni vagy fel oraig.
mensiciklusod hány napos???
Van peteérésed???
ha 28-29 napos a ciklus a peteérés a 12. nap környékén valószínű, de érdemes a 9.naptól már kétnaponként együtt lenni, mi mindennap tudtunk úgyhogy...
esetleg az még nehézséget okoz, hogy ha hátrahajló méhszájad lenne , abban az esetben vagy hanyatt legyél és utána ne kelj fel, vagy te legyél felül és ha kész a dolog akkor maradjon a párod benned, ha lehet minnél beljebb.( csak ülj rajta egy kicsit.Én majdnem mindig felül voltam, de mivel mindennapos volt a dolog, nem tudom pontosan melyik vált be. Két év után ez jött be, bár eleinte peteérésem se volt.
Hú, hát ez nagyon összetett kérdés!
Írhatnál pontosabb kérdést, hogy tudjunk segíteni!
Ha rendszeres a menstruációd és van peteérésed, akkor egyszerübb a helyzet.
Ha most kezdtek próbálkozni, akkor tulajdonképpen nem kell túl sokat tenni. Rendszeres szexuális együttlét mellett (két naponta), általában pár hónapon belül megfogan a baba.
Ha egy évig nem történik meg, akkor jöhetnek a kérdések!
Nem árt, ha megfigyeled a hőmérsékletedet és a nyákodat a ciklusod során, ha eddig nem tetted meg.
Ezzel tudod beazonosítani, hogy mikor van peteérésed.
A hőmérsékleted a peteéréskor megemelkedik, és fenn is marad a mensisig. Ha minden reggel ugyanabban az
időpontban, még felkelés előtt leméred a hőmérsékletedet, és lejegyzed, akkor követni tudod, hogyan változik. A mérést a hüvelyedben vagy a szádban végezd!
A nyákod a peteérés idején nyúlóssá, gumissá válik, olyan mint a tojásfehérje.
Ha ezeket a "jelenségeket" megfigyeled, nagyobb esélyed van arra, hogy a termékeny napokat megtudd állapítani.
(Illetve, azt is megtudod, ha esetleg nincs peteérésed. Azon is lehet segíteni!)
Ha azokon a napokon minél többször együtt vagytok, amikor a hő emelkedni kezd és magas, illetve, ezzel egyidőben a nyákod gumis, akkor nagyobb esély van a babára!
Az együttlét után maradj fekve, sokan a gyertyaállásra esküsznek, vagy a csípő alá helyezett párnára!
Érdemes szedni a terhesvitamint és folsavat is.
Vannak népi módszerek, a cickafarkfű és a palástfűtea is támogató hatású, napi egy pohár nem árthat.
Persze ezek a módszerek mind csak akkor segítenek, ha egészségügyileg minden oké nálatok!
Azt pedig csak a doki mondhatja meg!
Sok sikert!
Remélem,tudtam segíteni!
Egyetlen jó és hatásos módszere annak hogy legyen baba a SEX :)))))
.... na csak vicceltem, de nem bírtam kihagyni..::)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!