Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem! Nagyon félek,tu...

Teherbe estem! Nagyon félek,tudtok orvost aki elvállalná az abortuszt? Szüleimhez nem fordulhatok, anyukám megfojtana! Hallottam, hogy sok koffeintől, emelésektől, meg ha bevered a hasad elmehet a baba! Van valami más módszer is?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 14:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Ilyenekkel ne is próbálkozz!!!Neked is bajod eshet,egy életre.A megoldás:bevallani anyunak,és együtt kitalálni,mi legyen.Az abortuszhoz kell az ő aláírása is,mivel(gondolom)nem vagy még 18.
2008. dec. 6. 14:12
 2/28 anonim ***** válasza:
96%

Húúha,szerintem Te még nagyon gyerek lehetsz,meg sem kérdezem,hogy fiatal korú vagy-e?

Ne csinálj semmilyen butaságot,aminek a későbbiekben következményei lehetnek.Még ha magától megy el a baba,akkor is orvoshoz kell fordulni,mert a legtöbb esetben kell csinálni eü kaparást spontán vetélés után is,tehát mindenképp orvosra van szükséged.

Pedig az a megoldás,hogy leülsz az anyukáddal megbeszélni a dolgot.Ugyanis kell az Ő beleegyezése az abortuszhoz.Persze vannak más lehetőségek is,de fel fognak világosítani róla,ha felkerestétek az orvost.

Sajnálom,hogy a felelőtlenségeteknek ilyen következménye lett.Remélem tanulsz az esetből,és felelős felnőtt módjára élsz nemi életet ezután.

Azért ne keseredj el nagyon,sajnos nem Te vagy az első aki ebben a cipőben jár.Mielőbb fordulj orvoshoz,de előtte édesanyádhoz.

2008. dec. 6. 14:17
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
SZIA! Semmiképp ne verd magadat!!!!Se hasba,se sehogy.Eltudsz már magad menni a nögyógyászhoz,még ha kiskorú is vagy.Vele nézeds meg magad elöbb.Anyukád bármilyen is,legjobb lenne ha elmondanád neki.Mert valójában ő tud segiteni.Hány éves vagy? A fiú tudja?
2008. dec. 6. 14:20
 4/28 anonim válasza:
92%
Nem vagy egyedül...Én is nagyon féllek,nem jött meg a menstruaciom és tegnap is hánytam,nagyon rossz előérzetem van.Én ha teherbe estem,tuti áshatom a siromat,mert a szüleim kinyirnának engem:(mit tegyek?Picit fajnak a melleim,de nekem soha nem szokott késni...
2008. dec. 6. 14:28
 5/28 anonim ***** válasza:
95%

akármi is történik, vállani kell a felelősséget a tetteinkért, és nem szabad hülyeséget csinálni...ha valaki olyan felnőttnek érzi magát, hogy nemi életet él, akkor legyen elég felnőtt ahhoz is, hogy butaság nélkül kezelje a problémát! Anyukád nem fog megölni! Bizonyára haragudni fog, de sokkal fontosabb lesz neki, hogy TE egészségesen és biológiai/lelki sérülések nélkül megúszd ezt a bakit!Hidd el nekem, ilyen esetben is ez a legfontosabb egy édesanyának!

Ha nem mész el orvoshoz, hanem brutális módszerekkel próbálod elvetéltetni magad, annak csak az lesz az eredménye, hogy sokkal nagyobb bajt okozol, mint ami volt és akkor anyukás igyis-úgyis megtudja, és hidd el sokkal, de sokkal dühösebb lesz, amiért nem szóltál neki még akkor mikor kisebb volt a baj!

2008. dec. 6. 14:36
 6/28 anonim ***** válasza:
96%
HELLO CSAJOK!De miért gondoljátok h a szüleitek "kinyirnának"benneteket?Nekem is van lányom igaz még kicsi,de ha felnő és ha ilyen problémával fordulna hozzám én biztos h segitenék neki,még ha haragudnék is rá!!!!!!!!
2008. dec. 6. 14:40
 7/28 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy a szüleid rettenetesen fognak rád haragudni, de még mindig jobban jársz, mint ha kárt teszel saját magadban és az embrióban is. És lehet, hogy csak baja lesz, de nem megy el.

Ha gondolod, menj előbb orvoshoz és beszélj előbb a nőgyógyásszal mielőtt a szüleidhez fordulnál. Tizenévesen én is azt hittem, anyum megfolytana, de most már tudom, biztos segített volna, ha bajba kerülök. Szerintem a te anyukád6szüleid is fognak segíteni. De ahhoz el kell mondanod, mi történt.

Ne csinálj butaságot, hanem menj orvoshoz MINÉL ELŐBB és szólj a szüleidnek.

2008. dec. 6. 15:01
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Lányok, védekezésről még nem hallottatok???? Vagy csak az én környezetemben lesz az terhes aki az is akar lenni, vagy sajnos néha még az se... nem ítéllek el, de azért ha már arra van gógyi hogy szex, akkor arra is legyen már gógyi hogy elmondod az egyetlen embernek aki segíthet - az édesanyádnak.
2008. dec. 6. 15:03
 9/28 anonim ***** válasza:
40%
Sok hülye kis tizenéves felelőtlen liba!!!Mások évekig próbálkoznak azzal, hogy teherbe essenek, te meg felelőtlenül széttezsed a lábad vkinek, azt se tudod mi a szex, utána meg hülyeségeket kérdezel, hogy ha bevágod a hasad elmegy e gyerek???Szólj anyádnak és menjetek abortuszra, ilyen embernek nem való gyerek!
2008. dec. 6. 15:32
 10/28 anonim ***** válasza:
96%
14:36-os válaszoló vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogyha még el is megy a baba orvos nélkül, utána egy vérfertőzésbe bele is halhatsz! Ez nem játék! Hidd el, ezt senki nem kívánja neked még akkor sem ha felelőtlen voltál. Szóval nincsenek kiskapuk és kibúvók, azonnal orvoshoz kell menni!
2008. dec. 6. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!