Teherbe estem! Nagyon félek,tudtok orvost aki elvállalná az abortuszt? Szüleimhez nem fordulhatok, anyukám megfojtana! Hallottam, hogy sok koffeintől, emelésektől, meg ha bevered a hasad elmehet a baba! Van valami más módszer is?
Húúha,szerintem Te még nagyon gyerek lehetsz,meg sem kérdezem,hogy fiatal korú vagy-e?
Ne csinálj semmilyen butaságot,aminek a későbbiekben következményei lehetnek.Még ha magától megy el a baba,akkor is orvoshoz kell fordulni,mert a legtöbb esetben kell csinálni eü kaparást spontán vetélés után is,tehát mindenképp orvosra van szükséged.
Pedig az a megoldás,hogy leülsz az anyukáddal megbeszélni a dolgot.Ugyanis kell az Ő beleegyezése az abortuszhoz.Persze vannak más lehetőségek is,de fel fognak világosítani róla,ha felkerestétek az orvost.
Sajnálom,hogy a felelőtlenségeteknek ilyen következménye lett.Remélem tanulsz az esetből,és felelős felnőtt módjára élsz nemi életet ezután.
Azért ne keseredj el nagyon,sajnos nem Te vagy az első aki ebben a cipőben jár.Mielőbb fordulj orvoshoz,de előtte édesanyádhoz.
akármi is történik, vállani kell a felelősséget a tetteinkért, és nem szabad hülyeséget csinálni...ha valaki olyan felnőttnek érzi magát, hogy nemi életet él, akkor legyen elég felnőtt ahhoz is, hogy butaság nélkül kezelje a problémát! Anyukád nem fog megölni! Bizonyára haragudni fog, de sokkal fontosabb lesz neki, hogy TE egészségesen és biológiai/lelki sérülések nélkül megúszd ezt a bakit!Hidd el nekem, ilyen esetben is ez a legfontosabb egy édesanyának!
Ha nem mész el orvoshoz, hanem brutális módszerekkel próbálod elvetéltetni magad, annak csak az lesz az eredménye, hogy sokkal nagyobb bajt okozol, mint ami volt és akkor anyukás igyis-úgyis megtudja, és hidd el sokkal, de sokkal dühösebb lesz, amiért nem szóltál neki még akkor mikor kisebb volt a baj!
Lehet, hogy a szüleid rettenetesen fognak rád haragudni, de még mindig jobban jársz, mint ha kárt teszel saját magadban és az embrióban is. És lehet, hogy csak baja lesz, de nem megy el.
Ha gondolod, menj előbb orvoshoz és beszélj előbb a nőgyógyásszal mielőtt a szüleidhez fordulnál. Tizenévesen én is azt hittem, anyum megfolytana, de most már tudom, biztos segített volna, ha bajba kerülök. Szerintem a te anyukád6szüleid is fognak segíteni. De ahhoz el kell mondanod, mi történt.
Ne csinálj butaságot, hanem menj orvoshoz MINÉL ELŐBB és szólj a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!