Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy nem lehet görcsölni...

Hogy nem lehet görcsölni azon, hogy nem sikerül a baba? Mi a módszer annak leküzdésére, hogy ne ezen kattogjon az agyam?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom,hogy mióta probálkoztok.Mi ugy 7-8 hónapot probálkoztunk 1 évböl(mert közben történt valami,ami miatt nem lehetett)de én ugy 6 hó után elmentem a dokihoz,mondtam a bánatom és azt mondta,hogy ne is gondoljak rá,éljem az életem,szeressem a párom és ha csak van lehetöségünk rá menyjünk el nyaralni.Igy is tettük juliban elmentünk tengerre tök jó volt és augusztus 18-án vilt meg utoljára!Sok sikert neked!!!!!

2009. jan. 7. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Magamról tudom, hogy nincs rá megoldás, sőt...

Próbálom lefoglalni magam, de egész nap a netet bújom.

Kitaláltam, hogy holnaptól csinálok egy napirendet, amiben csak kevés böngészést engedek meg magamnak, a témát illetően. Elmegyek egy kicsit sétálni, és olvasni is fogok. Lehet hogy könyvtárba is beülök. Ha szeretsz olvasni, akkor a könyvtár szerintem tök jó megoldás.

Próbálj meg olyan dolgokkal foglalkozni amit gyerekkorodban is szerettél volna.

Sok sikert és kitartást, na meg egy jó adag türelmet.

2009. jan. 7. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek ,1 éve próbálkozunk megfogadom a tanácsod szeretek olvasni. Mi is próbáltuk nyaraláskor de nem jött össze:( Neked gratulálok!
2009. jan. 7. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 év után jött össze. Már meddőségi klinikára jártam inszemezni...

Abban a hónapban sikerült, amikor mindent megtettem, hogy ne sikerüljön:) (nem gyertyáztam, nem teáztam stb, fogyókúráztam és egy nap másfél órát edzettem, párommal pedig csak a 21. naptól voltunk együtt :D

2009. jan. 7. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj egyéb célokat kitalálni! Azt hiszem, én is csak későn jöttem rá... Decemberben semmit nem foglalkoztam a témával, az ünnepekre készültem, sütés-főzés, nagytakarítás, favásárlás, ajándékcsomagolás, és ma pedig teszteltem egy pozitívat!

És a párom hívta fel rá a figyelmemet, hogy hé, késik, meg egyáltalán, mi babát szeretnénk! :)

Én úgy gondolom, nem tehetsz semmit, hogy babád legyen. És gyakorlatilag azért sem tehetsz, hogy ne legyen! Ez nem itt dől el...

2009. jan. 7. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt a nézetet vallom, hogy a babák döntenek mikor és hova születnek le. Ha elfogadod ezt a lehetőséget, meglátod másképp fogsz gondolkodni. Nekem volt öt terhességem de sajnos a 10. hét előtt elhaltak a babáim. Nagyon nehéz volt elfogadnom a tényeket, ezért egy kineziologus segitségét kértem.
2009. jan. 7. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nincs rá módszer, nagyon nehéz és nem szabad feladni. Vannak könnyebb és nehezebb időszakok. Szervezzetek programokat, nyaralást, mindig legyen mire várnod, ami nem a teherbeeséssel kapcsolatos..

Mi 2 éve próbálkozunk, meddőségibe járunk, túl vagyunk rengeteg vizsgálaton, kezelésen, beavatkozáson... Mostanában én úgy fogom fel: várom a mensimet, mert tudom, hogy úgyis meg fog jönni, most már ettől nem csalódok, majd egyszer csak nem jön meg és talán megtörténik az , amire oly rég várunk. :):)

Kitartást neked, próbálj pozitívan hozzáállni...

2009. jan. 7. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ kívánok kitartás és sok sikert! Remélem mindenkinek sikerül az álma és végre pozitiv lesz a teszt:)!
2009. jan. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!