Hogy nem lehet görcsölni azon, hogy nem sikerül a baba? Mi a módszer annak leküzdésére, hogy ne ezen kattogjon az agyam?
Szia!
Nem tudom,hogy mióta probálkoztok.Mi ugy 7-8 hónapot probálkoztunk 1 évböl(mert közben történt valami,ami miatt nem lehetett)de én ugy 6 hó után elmentem a dokihoz,mondtam a bánatom és azt mondta,hogy ne is gondoljak rá,éljem az életem,szeressem a párom és ha csak van lehetöségünk rá menyjünk el nyaralni.Igy is tettük juliban elmentünk tengerre tök jó volt és augusztus 18-án vilt meg utoljára!Sok sikert neked!!!!!
Szia!
Magamról tudom, hogy nincs rá megoldás, sőt...
Próbálom lefoglalni magam, de egész nap a netet bújom.
Kitaláltam, hogy holnaptól csinálok egy napirendet, amiben csak kevés böngészést engedek meg magamnak, a témát illetően. Elmegyek egy kicsit sétálni, és olvasni is fogok. Lehet hogy könyvtárba is beülök. Ha szeretsz olvasni, akkor a könyvtár szerintem tök jó megoldás.
Próbálj meg olyan dolgokkal foglalkozni amit gyerekkorodban is szerettél volna.
Sok sikert és kitartást, na meg egy jó adag türelmet.
Nekem 2 év után jött össze. Már meddőségi klinikára jártam inszemezni...
Abban a hónapban sikerült, amikor mindent megtettem, hogy ne sikerüljön:) (nem gyertyáztam, nem teáztam stb, fogyókúráztam és egy nap másfél órát edzettem, párommal pedig csak a 21. naptól voltunk együtt :D
Muszáj egyéb célokat kitalálni! Azt hiszem, én is csak későn jöttem rá... Decemberben semmit nem foglalkoztam a témával, az ünnepekre készültem, sütés-főzés, nagytakarítás, favásárlás, ajándékcsomagolás, és ma pedig teszteltem egy pozitívat!
És a párom hívta fel rá a figyelmemet, hogy hé, késik, meg egyáltalán, mi babát szeretnénk! :)
Én úgy gondolom, nem tehetsz semmit, hogy babád legyen. És gyakorlatilag azért sem tehetsz, hogy ne legyen! Ez nem itt dől el...
Szia! Nincs rá módszer, nagyon nehéz és nem szabad feladni. Vannak könnyebb és nehezebb időszakok. Szervezzetek programokat, nyaralást, mindig legyen mire várnod, ami nem a teherbeeséssel kapcsolatos..
Mi 2 éve próbálkozunk, meddőségibe járunk, túl vagyunk rengeteg vizsgálaton, kezelésen, beavatkozáson... Mostanában én úgy fogom fel: várom a mensimet, mert tudom, hogy úgyis meg fog jönni, most már ettől nem csalódok, majd egyszer csak nem jön meg és talán megtörténik az , amire oly rég várunk. :):)
Kitartást neked, próbálj pozitívan hozzáállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!