Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem! Nagyon félek,tu...

Teherbe estem! Nagyon félek,tudtok orvost aki elvállalná az abortuszt? Szüleimhez nem fordulhatok, anyukám megfojtana! Hallottam, hogy sok koffeintől, emelésektől, meg ha bevered a hasad elmehet a baba! Van valami más módszer is?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

A szüleid nem haragudhatnak rád, mert biztosan ők is hibásak ebben, hisz ők NEVELNEK.Másik dolog: ilyenektől csak annak megy el a babája aki meg szeretné tartani, de lehetsz olyan szerencsétlen, hogy csak beteg lesz, és megmarad.

Ha nem vagy 18 és abortuszra kell menned, akkor bizony kell egy gyám, szülő is akit vinni kell az engedély miatt.

Beszéld csak meg a szüleiddel , amelyikkel könnyebb és nem lesz gond.

2008. dec. 6. 22:00
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
mindenkeppen beszelj a szuleiddel!! hidd el nekem ha normalisak a suzleid csak ok tudnak most melleted allni!!!
2008. dec. 6. 22:11
 13/28 anonim ***** válasza:
9%

A 15:32-eskének üzenem: kiderült, annyira CSÖKÖTT vagy, hogy képtelen vagy teherbe esni. Ha az agyadra ment a bánatod, hogy soha nem lehet gyermeked, akkor törődj bele, ne másokat bánts! Remélem elhagy a pasid egy olyan NŐ miatt aki képes NEKI gyermeket szülni!

AZ ilyen megkeseredett nőnek nem nevezhető korcs mint TE nem érdemelnéd meg ezt a boldogságot! Remélem SOHA nem lesz gyermeked!

2008. dec. 7. 21:43
 14/28 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy a másik "kérdésedet" levették..

Azonkívül érdekelt volna a válaszod arra a kérdésre,hogy ha nem állt szándékodban brutális dolgokat tenni magaddal,akkor minek kérdeztél ilyent?

Gondolom nem véletlen.És az sem véletlen,hogy nem válaszolsz erre.

2008. dec. 8. 11:53
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha akarsz valamit válaszolni,azt itt tedd meg!Tudtommal nem mondtam,hogy írj privátban!

Azonkívül ez az oldal sem arra való,hogy "jól megmondd a magadét"! Ha ez a célod,az szánalmas..

2008. dec. 8. 20:46
 16/28 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb az lenne, ha bemásolnád, mit válaszolt, mi is kíváncsiak vagyunk...és mi volt a másik kérdése?
2008. dec. 8. 21:55
 17/28 A kérdező kommentje:
Nah menj má a ...Nem érdekel h nem kérted, hogy privátba írjak, amúgy meg az volt a válaszom, hogy nem kérdeztem ilyen brutális dolgot csak írtam, hogy hallottam róla...és az volt a kérdésem, hogy az abortuszon kivűl van-e más megoldás..de neked is mondom TANULJ MEG OLVASNI!!!!!!!!!!!!!!!! Jah és mellesleg ha nekem ahoz lenne kedvem, hogy verjem magam ahhoz se lenne SEMMI közöd!
2008. dec. 9. 15:43
 18/28 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem meg egy nőnek szólt..aki volt szíves burkoltan le.........khm...mikor 3 éve vagyok ugyanazzal és baleset történt..és nem akarom itt megmondani és kimérgelődni magam..segítséget kértem, de a te szánalmad inkább nem kell
2008. dec. 9. 22:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Bocsika,de én tudok olvasni.A lényeg akkor is az.hogy ez az oldal nem arról szól,hogy ha valaki olyat ír,ami nem tetszik,akkor majd annak jól megmondom...kicsit gyerekes vagy..Azonkívül menj te a ..-ba!
2008. dec. 10. 09:47
 20/28 anonim ***** válasza:
A véleményünket Te kérted,ha nem tetszik,azt is el kell fogadni.Vagy nem is muszály ide írni..Egyébként meg igenis szánalmas vagy!
2008. dec. 10. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!