Conceive plus gél, tapasztalatok?
10-es.
Először: a 6-os válasz állítása az volt, hogy ugyanazok az összetevők. Ezt cáfoltam meg.
Nem kifejezetten a szakterületem (mint szerintem itt senkinek), de azért fogtam szépen magam, Google a barátom (sőt, mindannyiunknak! :)), és bár a szabadalmukhoz tartozó konkrét tanulmányt nem tudtam 5 perc alatt megtalálni (több időt meg nem fecsérlek online anonokra), ezért itt a szakmai teóriám:
- a conceive többek között állítja magáról (és az FDA is róla) hogy: "Mimics Natural Fertile Fluids, Supports Sperm Viability"
- "a fertile fluid, magnesium calcium" kulcsszóra keresve (mégcsak nem is kell hozzá a Google Scholar, a sima is kiad jó eredményeket), számos tanulmány esik ki, amik mind a női, mind a férfi termékenységi nyákok calcium és/vagy magnézium tartalmára keresnek rá:
Példa 1: [link]
Példa 2: [link]
Példa 3: [link]
Ebből az utolsóból idézek is egyet:
"The concentrations of calcium, magnesium, and zinc were measured by atomic absorption spectrometry. The concentrations of all three cations were found to be strongly correlated with one another and with acidity (pH)."
Magyarul: a ph-ra is hatással van (ez is a CP állításai között van, hogy PH semleges), illetve kimutatottan mind a női, mind a férfi termékenységi nyákban nagy szerepet játszanak, ezért összefüggésben vannak azzal az állítással, hogy "utánozzák a termékenységi nyákokat".
Nem tisztem senkit meggyőzni, aki ezután se akarja használni, ne használja, nekem mindegy. De az zavar amikor ott van fekete-fehéren az összetevő lista, és valótlant állítanak róla, aztán még utánanézés nélkül van a felháborodás.
Részemről itt befejeződött a diskurzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!