Conceive plus gél, tapasztalatok?
Nekem lehet rossz volt a ph m mert előtte mindig verődtem, ha használom viszont nincs.
Abban viszont van valami, hogy bármi feljuthat mert 7 terhességből 1 született meg.
6-osnak szimplán nincs igaza.
Két példa:
Durex play:
Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Carbomer, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Benzoic acid, Citric acid
(lsd. a sok savat a végén, emiatt a ph-ja is savas (csak itthon nem írják rá a síkosítókra a ph-t egyáltalán))
Durex Naturals:
Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan gum, Benzoic acid, Sodium hyaluronate, Potassium lactate, Lactic acid
Conceive:
Deionized Water,Hypromellose, Sodium Phosphate, Sodium dihydrogen
Phosphate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Magnesium
Chloride, Calcium Chloride, Glycerol and Methylparaben.
Végül is csak majd kiszúrja az ember szemét az ioncserélt víz már az elején meg a hozzáadott kalcium és magnézium. Ja biztos ezt valami marketing oldalról szedtem. Aha, végül is az FDA (U.S. Federal Drug Association) az tisztán egy marketingintézet, tudjuk. :D
(FDA adatbázis-bejegyzés és jóváhagyási engedély: [link]
Üdv,
Egy gyógyszergyártásban jártas válaszoló (akinek egyébként segített a Conceive).
9!
És miért segít a magnézium és a kalcium könnyebben bejutni a spermiumoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!