Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Conceive plus gél, tapasztalatok?

Conceive plus gél, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Elvileg elősegíti a teherbeesést úgy, hogy segít a spermiumoknak eljutni a megfelelő helyre. Valakinek bevált? Esetleg rosszabb spermaképpel is?
2021. ápr. 14. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha használom terhesleszek ha nem eddig úgy nem sikerült. A fiamnál a pree sed gélt használtam
2021. ápr. 14. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi is használtuk, de sok minden mást is (palástfű tea, emelt gyógyszerek endokrin doki által), így 2. hónapban összejött.
2021. ápr. 14. 15:44
 3/17 anonim ***** válasza:
1 én mást nem szedek, nekem a vizsgálaton nem jutottak fel, ez nálunk segít.
2021. ápr. 14. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Én megrendeltem, de nem mertük használni, mert eléggé megoszlanak róla a vélemények, érdemes utánaolvasni.
2021. ápr. 14. 17:32
 5/17 A kérdező kommentje:
4: Mire gondolsz? Azt olvastam, hogy valakinek allergiás reakciót váltott ki.
2021. ápr. 14. 18:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Sosem használtam, de most elolvastam az összetevő listáját. Semmi olyan extra szer nincs benne, ami egy átlag sikosítóba vagy hüvelygélbe ne lenne benne. Szerintem hülyeség, de ha valakit ez megnyugtat akkor próbálja ki.
2021. ápr. 14. 22:55
 7/17 anonim ***** válasza:
Amire emlékszem, hogy felborítja a hüvely ph-ját, ezáltal fogékonyabbá teszi a nőt a fertőzésekre, valamint a gyengébb spermáknak is segít bejutni, amelyeket a természetes savas közeg kiszelektálna, így nő a rendellenességek esélye a magzatnál.
2021. ápr. 15. 09:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem lehet rossz volt a ph m mert előtte mindig verődtem, ha használom viszont nincs.

Abban viszont van valami, hogy bármi feljuthat mert 7 terhességből 1 született meg.

2021. ápr. 15. 09:23
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

6-osnak szimplán nincs igaza.

Két példa:

Durex play:

Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Carbomer, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Benzoic acid, Citric acid

(lsd. a sok savat a végén, emiatt a ph-ja is savas (csak itthon nem írják rá a síkosítókra a ph-t egyáltalán))

Durex Naturals:

Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan gum, Benzoic acid, Sodium hyaluronate, Potassium lactate, Lactic acid

Conceive:

Deionized Water,Hypromellose, Sodium Phosphate, Sodium dihydrogen

Phosphate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Magnesium

Chloride, Calcium Chloride, Glycerol and Methylparaben.

Végül is csak majd kiszúrja az ember szemét az ioncserélt víz már az elején meg a hozzáadott kalcium és magnézium. Ja biztos ezt valami marketing oldalról szedtem. Aha, végül is az FDA (U.S. Federal Drug Association) az tisztán egy marketingintézet, tudjuk. :D

(FDA adatbázis-bejegyzés és jóváhagyási engedély: [link]

Üdv,

Egy gyógyszergyártásban jártas válaszoló (akinek egyébként segített a Conceive).

2021. ápr. 15. 09:31
 10/17 anonim ***** válasza:

9!

És miért segít a magnézium és a kalcium könnyebben bejutni a spermiumoknak?

2021. ápr. 15. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!