Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi idő után tapasztalat...

Ki mennyi idő után tapasztalata a terhesség jeleit?

Figyelt kérdés

Lehet hülyeséget kérdezek nem tudom, de nagyon szeretnénk már babát. Lehet már képzelgek, nem tudom.

7-9 napja voltunk együtt a páromal, mivel szállora jár tudjuk követni. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges hogy már a fogantatástól kezdve gyötörhetnek alhasi görcsök, puffadás, hányinger vagy képzelődöm annyira szeretném már. A teszteléshez még úgy gondolom túl hamar van rengetegszer ért már csalodás ezért, mindenképp meg szeretném várni, hogy meg e jön nem szeretnék csalódni ( mielőtt jönnének,hogy pár száz forint egy teszt miért nem veszek. Nem a pénzről van szó, hanem a csalódásról amit érzek mikor negatív lesz a teszt.)

2021. ápr. 11. 00:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A beagyazodas a petesejt megtermekenyulese utan kb. 1 hettel kovetkezik be, tehat a 9. napon elmeletileg lehetseges, hogy elkezdodott termelodni a HCG, bar a biztos terhessegi tunetek az elmaradt menstruacio utan jelentkeznek. Drukkolok nagyon a babahoz!:)
2021. ápr. 11. 00:32
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha vannak is ilyen dolgaid az nem a terhesség miatt van

(nekem az volt az első jele a terhességnek, hogy nem jött meg, aztán a 17. héten elkezdett mozogni...)

2021. ápr. 11. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a menzesz hiánya és a pocakom jelezte, egyik gyerekkel sem volt tünetem.
2021. ápr. 11. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem legkorábban a 6. héten kezdődtek a tünetek, addig abszolút semmi.
2021. ápr. 11. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Esedékes menstruáció elött pár nappal beszélgettem a párommal, mondtam neki h nem tudom mi bajom van de borzasztóan fáradt vagyok hiába alszok nem segít. Aztán nem jött meg és pozitív lett a teszt.
2021. ápr. 11. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt egy kozepes verzesem a menstruációm várható napján, így elkönyveltem hogy nem vagyok terhes. Nem is csináltam tesztet. Egy hétre rá kezdtem érezni hogy érezhetően nőtt a nyugalmi pulzusom aztán kis émelygés, a nemvarttol számított másfél hét múlva teszt nélkül is biztosan tudtam hogy terhes vagyok (második). Akkor mertem tesztet csinálni is. + Lett ,:)
2021. ápr. 11. 08:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én éreztem...bepuffadt a hasam alja, de inkabb a petefeszeknel. Bar nekem mas “tünet” is volt és nekem aztán hiába mondták hogy pms tünet, éreztem “ez most más” erek a mellemen, volt egy vércsepp is kb 6-7nappal egyuttlet utan a papiron is. Szilveszterkor már nem mertem inni...egy hosszabb autoutat alig birtam vegigulni masodikan, mert igenis görcs szerű feszülő érzés volt a hasamban, DE tenyleg csak hasonlo a pms-hez. Tudtam ahhoz korai, mert kilencedikére nem vártam. Negyedikén pozi volt a tesztem(szülinapomon). Nyilvan onnantól jött a reménnyel teli várakozás, hogy valóban ne jöjjön meg. 10percenként mosdó, mert ugye nagyon hasonló, megjövős érzés...de hál istennek immáron 18hetes vagyok. 🙏🏻
2021. ápr. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!