Akik azt mondjak hogy becsuszott a baba.. hogyan csuszott be?
Arra lennek kivancsi hogy kinek, hogyan csuszott be a baba, vedekeztetek e mellette( akar ovszer, tabletta vagy megszakitasos modszer, esetleg valamilyen bakloves spermas ujj vagy barmi)?
Hogyan fogadtatok? Sejtettetek hogy babasak vagytok, volt ra utalo jele? ☺️
Ismerősi körben:
-Rèszegen elfelejtettek vedekezni.
-A nő lovagolt, a gumi lecsúszott, ő meg visszahùzta.
Sajàt èlmèny:
2 vetèlès utan feladtam, hogy gyerekem legyen, vetèlès utàn nem vèdekeztünk. Egy havivèrzesem sem volt a vetèlès ès a sikeres vàrandòssàgom közt.
"Akik évekig küzdenek és orvosi segítség is kell, azok nem mondhatják, hogy becsúszott, mert igencsak megszervezett baba."
5ös vagyok. Ha ez nekem szólt, félreértetted. Nem a "becsúszott" babánkhoz kellett orvosi segítség. A második volt lombikos. Ezért sem gondoltuk sok évvel később, hogy ha egyszer nem vigyázunk, gyerek lehet belőle spontán, ekkor már nem is menstruáltam csak évi 3-4x.
#13 te az a kategória vagy, aki nem védekezett, mert nem baj, ha összejön de az sem, ha nem.
A "nem gondoltam volna" általában az. Mert, ki nem szeretne babát, az gondolná. 😂
Félrecsúszott a spirál.
hova félre? :D
Nálunk úgy, hogy kiszakadt a gumi, valószínűleg hibás volt. Rá 1 órával már bevettem az esemény utánit,de feleslegesnek bizonyult. Már 2 éves a kislányunk. :)
Ismerősöm antibiotikumot szedett,nem tudott róla, hogy gyengíti a hatását a fogamzásgátlónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!