El vagyok keseredve, írjanak légyszi azok, akik túl estek spontán vetélésen, vagy missed ab. -on, hogy mennyi próbálkozás után jött a baba?
Sylvester, bocs, hogy csak most irok vissza, de nem voltam gepkozelben 3 napig. En is Angliaban vagyok, igen.
Nekem is kellett varnom, a mutetre. En mondtam, hogy tolem azonnal meg is csinalhatjak, de azt mondtak, hogy lelkileg ilyenkor feldult az ember, es az altatasnal lehet problema.
Nem indokoltak semmivel, hogy mi lehetett a gond, csak azzal, hogy ez 12 hetig termeszetes. Mondhatom megnyugtatott...
Amugy olvastam az irasaidat, es egyetertek, hogy itt nincs megfelelo szakmai felkeszultseg, de ahogy latom, nem csak ezen a teren...
A kerdezonek meg annyi, hogy a kovetkezo alkalommal biztos gondolni fogsz arra ami most tortent, de nem szabad nagyon stresszelni, mert minden ilyen jellegu dolognak oka van, tehat lehet, hogy jobb igy, es meg korabban, mint kesobb deruljon ki valami rendellenesseg.
Drukk nektek! :-)
Köszönöm a válaszokat!!! Én is ezzel nyugtatom magam h biztos azért van ez így, mert valami baj lett volna!
Nekem sem mondtak semmit csak az h nincs szívhang és h 100-ból 20terhesség így végződik 100-ból 20 úgy h már nagyobb a baba, mint 12hetes és csak 60 terhességből születik baba....hát hogy őszinte legyek ez engem sem vigasztalt! Jönnek a kérdések h miért pont nekem, azok az anyák akik cigiznek, isznak vagy még valami kábítót is szednek miért maradhat meg nekem miért nem mikor vártuk vigyáztam....valahogy nem igazságos az elosztás...a kórházban is mondták h van, akivel 2havonta találkoznak, mert megy elvetetni...na igen inkább vetesse el az olyan, de neki miért lehet nekünk meg küzdeni kell, mikor mi mindent megadnánk érte!
Tudom h ezeken a dolgokon kell túlennem, és úgy gondolom h a helyzetemhez képest elég jól állok így 2hét elteltével, már csak azt várom, de nagyon h megjöjjön az 'első' mensim!
Még egyszer köszönöm a válaszokat, és kitartás Nektek is!!!
Szia a 14:26-os vagyok ujra. Mintha az en gondolataim irtad volna le, miutan elment a baba...Szerintem mindenki ezt erzi, hogy miert pont vele tortenik.
Veled nem tortent az, hogy mikor kitudodott, hogy babat varsz, akkor mindenki gratulalt, aztan mikor jott a rossz hir, annyian mondtak, hogy en is igy jartam? Kiderult , hogy szinte minden nonek volt mar korulottem.
Remelem azert kovetkezo alkalommal mi mar abba a 60-ban leszunk :))
Igen! A környezetemben ha nem is mindenkinek, de a többségnek volt elhalt terhessége...! Még az is kiderült h a párom nagymamájának az első terhessége elhalt baba volt, ezt még az anyóskám sem tudta csak most 53éves fejjel tudta meg mikor velem is megtörtént!
Én is nagyon remélem h legközelebb a 60terhességhez fogunk tartozni!!!
Drukkolok mindenkinek aki átesett ezen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!