Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy nyugtassam le magam?

Hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés

A menstuációm legkésőbb holnap kell elvileg megjöjjön (26-28 napra állt kb be). 10.-én vesztettem el a szüzességem, 16.-án voltunk legutóbb együtt. Mindkét alkalommal használtunk gumit, (első alkalomkor leellenőriztük a végén, hogy kilyukadt-e, második alkalomkor nem ellenőriztük le) de én valahogy mégis félek... Próbálok nem stresszelni ezen, mert úgy tudom, hogy a stressztől is késhet, de nemigazán megy.

A mestruációs előjeleimet nagyjából produkálom (nagyon pattanásos a hátam és az állam).

Mikor úgy tűnt már, hogy beállt a ciklusom közel 28 napra, egyszer 34 napra jött, egyszer meg 33 napra. Aminek nem tudom, hogy örüljek-e. (Mert ha késik, akkor attól még nem feltétlenül vagyok tehes, lehet megint csak egy olyan kiugrás lesz, viszont ha holnap nem jön meg, én összefosom magam...) + kb fél éve meg pl 29 napra jött.

Ha számít valamit, első együttlétkor csak kevés vér jött, második alkalommal viszont a "normal" Always betét több mint fele megtelt. (Abba is hagytuk, mert miután letörültük (a kezdetben még nem olyan sok vért) s újra betette a pasi, csak még több jött.) Bár azt is megjegyezném, hogy első alkalomkor anyámnál is nagyon sok vér jött.

20L

2021. márc. 22. 19:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megjött.
2021. márc. 23. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!