Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy nyugtassam le magam?

Hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés

A menstuációm legkésőbb holnap kell elvileg megjöjjön (26-28 napra állt kb be). 10.-én vesztettem el a szüzességem, 16.-án voltunk legutóbb együtt. Mindkét alkalommal használtunk gumit, (első alkalomkor leellenőriztük a végén, hogy kilyukadt-e, második alkalomkor nem ellenőriztük le) de én valahogy mégis félek... Próbálok nem stresszelni ezen, mert úgy tudom, hogy a stressztől is késhet, de nemigazán megy.

A mestruációs előjeleimet nagyjából produkálom (nagyon pattanásos a hátam és az állam).

Mikor úgy tűnt már, hogy beállt a ciklusom közel 28 napra, egyszer 34 napra jött, egyszer meg 33 napra. Aminek nem tudom, hogy örüljek-e. (Mert ha késik, akkor attól még nem feltétlenül vagyok tehes, lehet megint csak egy olyan kiugrás lesz, viszont ha holnap nem jön meg, én összefosom magam...) + kb fél éve meg pl 29 napra jött.

Ha számít valamit, első együttlétkor csak kevés vér jött, második alkalommal viszont a "normal" Always betét több mint fele megtelt. (Abba is hagytuk, mert miután letörültük (a kezdetben még nem olyan sok vért) s újra betette a pasi, csak még több jött.) Bár azt is megjegyezném, hogy első alkalomkor anyámnál is nagyon sok vér jött.

20L

2021. márc. 22. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Első együtlét után 2vagy 3 hete késett nekem.
2021. márc. 22. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem beszéld meg anyáddal, ő biztos meg tud nyugtatni.

Nem hiszem, hogy ez problémát jelent, ha ennyire őszinték vagytok egymással.

Amúgy racionális gondolkodással is sikerülhet. Gondolj arra, hogy ha valami csoda folytán be is csúszott volna egy gyerek, akkor sincs semmi gond. Ahogy először pozitívat tesztelsz, már be is jelentkezhetsz abortuszra. Pikk-pakk megvan, igaz nem olcsó. De még mindig jobb, mint felnevelni egy nem tervezett gyereket.

2021. márc. 22. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
aktus után 14 nappal már kimutatná a teszt a terhességet, szóval ezzel megnyugtathatod magad :)
2021. márc. 22. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha védekeztetek, akkor nem lehet baj. Természetes hogy nem fog megjönni, mivel az első alkalom bezavarja majd a menüidet. Nekem is 2 alkalommal történt meg csak nekem a mensimet lerövidítette. Mentem is a dokihoz, mert igen produkáltam a terhes tüneteket. Kiderült hogy nem vagyok az. Nyugodj meg! Ha nem jön meg akkor ajánlanám hogy 2 hét múlva tesztelj. Már vannak olyan jó tesztek amik az aktus után kimutatják hogy baj van e vagy sem. Aztán nődokihoz go, mert akkor ad fog.gátlót és az rendbe vágja a mensid.
2021. márc. 22. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
*mensidet
2021. márc. 22. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
27%

4: milyen teszt van, ami aktus után kimutatja hogy terhes e az illető? :)

én a fogamzásgátló tabit nem javasolnám... majd beáll magától, emiatt nem kell rohanni érte, annyira nem jó dolog... szedtem évekig, mikor abbahagytam 49 napra jött meg, nagyon rendszertelen volt utána... én többet biztos hogy nem szedek.

2021. márc. 22. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Amúgy első alkalomkor 3 gumit is elhasználtunk. (Minden behatolásnál mást. Csak az utolsót ellenőriztük le, mert annál ment el) Második együttlétkor el se ment, mert közbeszólt a vér.

#4 Fogamzásgátló szedésnél nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. (Ami bár napra pontosan jön, de nem menstruáció.)

2021. márc. 22. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

#6.

Azt írtam 2 hét múlva teszteljen.

Az a blue-s digites teszt kiadja. Sokan jó véleményt mondanak róla.

2021. márc. 22. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem vagy terhes. De ez fura, hogy ilyen nagyon vereztel.
2021. márc. 22. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy hetet késett az első után, pedig nem is paráztam különösebben rá. Teljesen normális, ha nem jön most meg időben, a stressz, ahogy te is írtad, meg csak ront a helyzeten. Vegyél egy 10-es terhességi tesztet (szerintem a predictor early a legjobb), azzal megnyugtathatod magad.
2021. márc. 23. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!