Hogy nyugtassam le magam?
38. Hétben vagyok, tudom hogy lasSan itt az idő.. Nagyon félek egesznap ezen stresszelek
Pánikbeteg vagyok, és a rosszul léttől is félek (meteofobia vagy mi)
Nem bírom a kórházakat sem. Nagyon félek hogy panikolok majd szülés közben :( segítsetek, nektek milyen volt az első baba? Mennyire leszek kiszolgáltatott? Van valaki aki hasonlóan félt? Előre is köszönöm
Figyej ha stresszelsz akk a babanak lesz rosz !! Gondolj o ra es hogy mien csodalatos az h anya lehetsz nem tudom te hany evs vagy es honnan van a kisbaba de gondolj o ra es az o erdekei tnezd !1 hisz malyd ha mekszuletik ( es az elott is ) csak az o kedveben fogsz majd jarni es
megteszel majd minden toled telhetot hogy boldog legyen ugyhogy csak fel a fejjel es ne fejj hidd el annal csodalatosabb erzes nincs a vilagon mint h a kezedben tarthatod az uszulott gyermeked :) ( mindent bele )
8 év alatt, ha nincsen a terápiában eredmény ott gáz van! Nem jó a szakember, rossz a szerződésetek, stb. A leghosszabb pszichoterápia is 5 évig tart maximum. ILyen nincs, hogy a pszichológus "nem mond semmit".. nem neki kell mondania dolgokat, hanem te vagy, aki dolgozol a közös munka alapján.
Most mindenesetre koncentrálj a feladatra, a fájdalmak kikapcsolják a pánikot, nem fogsz tudni a pánikodra figyelni. Mindig arra koncentrálj, ami történik. Gyors szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!