39 hetes kismami vagyok, és teljesen bepánikoltam, mivel nyugtassam magam?
Félek a szüléstől, hogy időben beérünk-e. Meg olyan sírós hangulatom van. Érzem, hogy a vérnyomásom is az egekben van. Mindenki dolgozik, én meg itt vagyok egyedül a gondolataimmal.... Meg tudom-e etetni, fürdetni, öltöztetni stb..
Kérlek vígasztaljatok meg egy kicsit :(
szia, ne izgulj semmi baj nem lesz.
En itt vagyok a vilag vegen egyedul, es nekem is minden ment. segitsegem nem volt, ugyhogy mindenre magamnak kellett rajonnom :) de rajottem. egeszseges 6 honapos fiam van.
szoval az hogy majd megerzed....ez igaz. es a gyermeked is segit, mert ha valami nem jo akkor uvolteni fog.
a korhazba eresrol meg annyit, hogy egy szules nem 5 perc.nekem 23 ora volt :) el sem hiszem neha...
szoval nyugalom nagyon jo anya leszel.
A szülésre énúgy készültem, hogy nem lesz semmi gond és már szabadítson meg valaki a nagy hasamtól! :) Aztán semmi nem úgy lett mint gondoltam. De félni nem kell.
A baba ellátása meg az ösztöneidben van. Ha sír megvígaztalod, megeteted. Ha szopni fog az jó, ha nem akkor kap tápszert. Semmi gond. Jön minen magától. Nekem a kórházban is sokat segítettek.
Ne aggódj, tényleg. Amikor meg hazamész ott a védőnő.
üdv. 7 hetes baba anyukája
Szia!
Nyugi :)))) a szülés egy olyan élmény, amit csak mi , nők élhetünk át és ez teljesen mindegy milyen formában történik normál vagy császáros úton! A fájásokra kérhetsz fájdalomcsillapítót és a szülőszoba egy teljesen más légkör. Viccen kivül, itt még a nővérek is normálisabbak és nem nagyon találkozhatsz közömbös szülésznővel. Ők azért vannak, hogy az az új életke első pillanataitól a legbiztonságosabban lássák el Őt és Téged.
A másik dolog: én is nemrég szültem, első baba , és egyke vagyok.(nincs tesóm) Mondanom se kell, én abszolúte nem tudtam hogy kell pelenkázni, büfizetetni.... de a család ilyenkor fontos támasz, mutogatnak a nagymamák dolgokat , meg nosztalgiáznak....és szépen belerázódsz! :))))
Bocsi, akkor még csak két válasz volt...úgyhogy mindenkinek köszönöm.
Mi az a gólyafészek?
Ezt is a 39. héten kell megtudnom :)
A terhesség előtt csak hason aludtam, hatalmas kínszenvedés álltal szoktam át oldalra, és már alig várom, hogy újra hason aludhassak!!
Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!