Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes kismami vagyok, és...

39 hetes kismami vagyok, és teljesen bepánikoltam, mivel nyugtassam magam?

Figyelt kérdés

Félek a szüléstől, hogy időben beérünk-e. Meg olyan sírós hangulatom van. Érzem, hogy a vérnyomásom is az egekben van. Mindenki dolgozik, én meg itt vagyok egyedül a gondolataimmal.... Meg tudom-e etetni, fürdetni, öltöztetni stb..

Kérlek vígasztaljatok meg egy kicsit :(

2009. aug. 31. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
hát persze, hogy minden menni fog magától, a kisbabák annyira strapabíróak, nekem volt hogy leesett, kiborult, stb, de a haja szála sem görbült, ma már szép nagy és okos kamaszlányok.:) Meglátod milyen hamar felnőnek, élvezd ki minden percét a babakoruknak! A szülés nem egy rémes dolog, azt is lehet élvezni, ha átadod magad a természetességnek. Hagyd, hogy menjen minden a maga útján, ne görcsölj! Ez csodálatos dolog, ami most történik majd veled!
2009. aug. 31. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:

szia, ne izgulj semmi baj nem lesz.

En itt vagyok a vilag vegen egyedul, es nekem is minden ment. segitsegem nem volt, ugyhogy mindenre magamnak kellett rajonnom :) de rajottem. egeszseges 6 honapos fiam van.

szoval az hogy majd megerzed....ez igaz. es a gyermeked is segit, mert ha valami nem jo akkor uvolteni fog.

a korhazba eresrol meg annyit, hogy egy szules nem 5 perc.nekem 23 ora volt :) el sem hiszem neha...

szoval nyugalom nagyon jo anya leszel.

2009. aug. 31. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:

A szülésre énúgy készültem, hogy nem lesz semmi gond és már szabadítson meg valaki a nagy hasamtól! :) Aztán semmi nem úgy lett mint gondoltam. De félni nem kell.

A baba ellátása meg az ösztöneidben van. Ha sír megvígaztalod, megeteted. Ha szopni fog az jó, ha nem akkor kap tápszert. Semmi gond. Jön minen magától. Nekem a kórházban is sokat segítettek.

Ne aggódj, tényleg. Amikor meg hazamész ott a védőnő.

üdv. 7 hetes baba anyukája

2009. aug. 31. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi :)))) a szülés egy olyan élmény, amit csak mi , nők élhetünk át és ez teljesen mindegy milyen formában történik normál vagy császáros úton! A fájásokra kérhetsz fájdalomcsillapítót és a szülőszoba egy teljesen más légkör. Viccen kivül, itt még a nővérek is normálisabbak és nem nagyon találkozhatsz közömbös szülésznővel. Ők azért vannak, hogy az az új életke első pillanataitól a legbiztonságosabban lássák el Őt és Téged.

A másik dolog: én is nemrég szültem, első baba , és egyke vagyok.(nincs tesóm) Mondanom se kell, én abszolúte nem tudtam hogy kell pelenkázni, büfizetetni.... de a család ilyenkor fontos támasz, mutogatnak a nagymamák dolgokat , meg nosztalgiáznak....és szépen belerázódsz! :))))

2009. aug. 31. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is átestem ezen próbálj nyugott lenni.Nem kell félni nem olyan néhéz az mint ahogy mondják.Én egyedül neeltem fel egy ikerpárt.Ha a férjed,társad segít sokkal könnyeb.Egyik éjjel te kelsz fel másik éjjelre lefejed a tejet és a párod eteti a kicsit félni nem kell tőle.Gondolom elsőgyerek ugye?Javaslom h vegyetek gójafészket ha még nincs nagyon megnyuktató hatású
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek :)
 7/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, akkor még csak két válasz volt...úgyhogy mindenkinek köszönöm.

Mi az a gólyafészek?

2009. aug. 31. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
a gólyafészek erra jó hogy ha van olyan kismama aki hason szokott feküdni ezen lehet és nagyon kényalmes,megnyugtató
2009. aug. 31. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezt is a 39. héten kell megtudnom :)

A terhesség előtt csak hason aludtam, hatalmas kínszenvedés álltal szoktam át oldalra, és már alig várom, hogy újra hason aludhassak!!

Köszi a tippet!

2009. aug. 31. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!