Ma derült ki biztosra, hogy császáros leszek. Nagyon félek. Mivel nyugtassam magam?
hát én akkor nyugodnék meg, ha biztosra tudnám, hogy császáros leszek.
a tervezett császár szerintem egyáltalán nem kockázatosabb, mint a sima szülész.
szerintem az rosszabb, ha már 10-20órája vajúdsz, és 5perc alatt hirtelen / mert lassúl a magzati szívhang / kell császározni.
szóval én a tervezett császártól nem tartanék!
sok boldogságot a babához
Szia!
Szerintem ne rettegj annyira.Igaz,hogy sokkal nagyobb a kockázat,és a szövődmények lehetősége rád és a babára nézve is,de ha ez az egyetlen megoldás,a dokid biztos tudja mit csinál.De szerintem gerincműtét esetében biztos kisebb a kockázata,mint sima szülésnek.Én szültem simán is,volt császárom is,most várom a harmadikat,én is rettegek a császártól megint,ezért meg tudlak érteni.
Sokkal nagyobb élmény a normál szülés,az tényleg felejthetetlen.A császárom nem írom le neked,mert én vagyok a rosszpélda,ezért félek annyira tőle nehogy ismét az legyen.Beszéldd meg a dokiddal,hogy normál szülésnek induljon,azt biztos megengedi.Én is csak úgy egyeztem bele a csasziba,hogy engedtek normálisan vajúdni.Sajnos 6 óra után muszáj volt kivenni a babát:(((
Ne aggódj nagyon,minden jót nektek.
És ne feledd,a lényeg,hogy mindketten egészségesek legyetek,ne csinálj belőle lelkiproblémát:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!