Jan. 25 kelett volna meg jönnie 4 napja már késik de a tesztem negativ mellem iszonyuan fáj és a hasamalja is kemény ki zárt hogy terhes vagyok? mert olyat is hallottam hogy valakinek még ilyenkor nem mutassa lehet később fogant a baba
És ez beléd lát vagy mit gondolsz? Ez csak egy algoritmus...
Az viszont amit leírtam egy TÉNY , amin semmi nem változtat! Ne vállalj még babát, ha az emberi test működését sem érted.. Nem volt régen biosz órád?
Fuu de buta vagy... Itt le van írva, bár sztem ezt se érted meg... Szövegértés is általános iskola, csak remélni merem, hogy az megy, ha már a sz*x megy...
""A luteális fázis az ovulációval kezdődik, és a menstruáció kezdetéig tart. Ebben a fázisban a petefészek progeszteront termel, amely felkészíti a méhnyálkahártyát az embrió beágyazódására. Ha nem következik be terhesség, a progeszteronszint lecsökken, és megkezdődik a menstruáció. A luteális fázis átlagosan 14 napig tart."
Itt az egész cikk, illetve ha rákeresel a luteális szakasz hosszára, mindenhol leírják ugyan ezt!
Szóval nem késik a menzeszed egy percet sem!! Ma este, holnap reggel meg fog jönni :)
Nem vitatkozom, csak annyira hihetetlen, hogy alapvető dolgokkal sokan nincsenek tisztába. El se hinném ezt se ha nem látnám :(
Tehát ha kiszámolod 13.án pozitív az ovuteszt, akkor gondolom 14.én már negatív volt, tehát akkor ovuláltál. Onnantól számolsz 14 napot, az a nemvárt napja, azaz ma 28.a! Holnap reggel fog megjönni valószínűleg.
Bármilyen hihetetlen ezt nem én találtam ki...
Tehát nem késik a menstruációd, egy napot sem! Sajnálom ha te ezt nem érted :( Olvass sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!