5 hetes terhes vagyok, es idokozonkent iszonyuan faj a derekam, azutan elmulik. Ez normalis?
Szia!
Ha volt már vetélésed,elhiszem,hogy félsz és aggódsz.
A derékfájást azért ne keverd össze a vetélés elötti erős görcsökkel,vagy vérzéssel.
Az enyhe görcsök,lüktetgetések,szúrások,derékfájás teljesen normális velejárói a terhességnek.
Vegyél MagneB6-ot,folsavat,Elevitet,így együtt szedheted is őket.
A derékfájásra annyit,hogy pihenj amennyit csak tudsz,ne emelj,ne most csinálj tavaszi nagytakarítást:)
Ha véreznél,erősebb görcseid lennének,akkor lenne okod félni,most nyugi,semmi baj nem lesz,élvezd a kismamaságot!
Egy 6+5 hetes kismami.
Köszi kérdésed én jól vagyok,de azért nekem is vannak derékpanaszaim,enyhe görcsök,sok pisilés,hányinger,kívánósság,álmosság:)
Bennem is bennem van a félsz,hidd el,nekem is volt régen vetélésem,és a két gyerkőcömet sem problémamantesen hordtam ki.
Próbálok pihenni,nyugiban lenni.
Ha gondolod,írogathatnánk egymásnak,hogy mi újság:)
A 6+5 hetes kismami.
Szia!
A nagylányom aki 9 éves már tudja:)
Kicsi fiam még túl kicsi,úgysem fogná fel,úgyis rájön,ahogy nő a pocakom:)
Igen nagyjából egy idősek vagyunk,téged mikorra írtak ki?Engem október 1.De harmadik gyerek lévén szerintem elöbb jön majd.
Te dolgozol még?Engem táppénzre vettek,veszélyes munkaköröm van,így szülésig 100%-os fizetés mellett táppénzen vagyok.Tudok legalább pihenni:)
Mi 2 éve próbálkoztunk,és abban a hónapban sikerült elsőre,ahogy minden sz.a.r.s.á.g.o.t eldobtam,hőmérő,ovuteszt,stb.Még egy nagyon drága nyelvtanfolyamra is beiratkoztam,erre tessék!Pozit teszteltem:)
A heti UH szerint 11mm volt a petezsák hétfőn.
Nálad mi újs?
6+5 kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!