Diananagy kérdése:
Jan. 25 kelett volna meg jönnie 4 napja már késik de a tesztem negativ mellem iszonyuan fáj és a hasamalja is kemény ki zárt hogy terhes vagyok? mert olyat is hallottam hogy valakinek még ilyenkor nem mutassa lehet később fogant a baba
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 11:20
11/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
2021. jan. 28. 14:49
12/35 anonim válasza:
Szia. Nekem is 13.an volt ovum. Ma elkezdtem barnulni. Viszont most teszteltem pozitívat...érdekes...
14/35 A kérdező kommentje:
12 uuu de örülök gratulálok! Nekem 1 óra hosszaig tartott a barnazas már nem jön nem értem mi ez és a tesztem is negatív
2021. jan. 28. 15:25
15/35 anonim válasza:
Kérdező, te reménytelen eset vagy...
16/35 A kérdező kommentje:
Miért lennék reménytelen eset? Mert kérdezek? Mert szeretnék babát? Ha nem tetszik akkor ne írj ide
2021. jan. 28. 15:55
17/35 anonim válasza:
Mert nem érted meg, hogy negatív a teszted, barnázol, mindjárt megjön. És még mindig reménykedsz, mert épp elmúlt a barnázás. Te ha megjön se fogod elhinni, már látom a kérdésed: Megjött, de nem olyan mint szokott, a tesztem negatív, de teher vagyok ugye?!
18/35 A kérdező kommentje:
Ha meg jön akkor biztosan nem fogok terhessegre gondolni annyira hülye nem vagyok :) de velem meg ilyen nem volt hogy 4 napot késik világos barna színű valami jött és csak a WC papíron látszódott majd 1 óra múlva semmi és azóta sincs semmi ezért reménykedek meg
2021. jan. 28. 16:10
19/35 anonim válasza:
Aztamindenit... Értsd már meg, hogy nem késik a menzeszed... Pozitív ovu teszt után negatív lesz akkor van az ovud... Onnantól 14-16nap mire megjön, mert a luteális szakasz mindenkinek állandó! Tudsz számolni? Olvasgass még a témában, mert nagyon sötét vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!