Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestant ír ki az orvos e...

Utrogestant ír ki az orvos e receptre?

Figyelt kérdés
Telefonon szeretnék vele beszélni nem akarok bemenni autóba. Szerintetek ír ki e receptet így hogy nem megyek el vizsgálatra?

2021. jan. 24. 21:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vagy ha karanténban vagyok ..
2021. jan. 24. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Mivel a teherbeesés nem életbevágó, ha koronás vagy, egyébként is azt javasolnák, hogy várjál szépen a teherbeeséssel.

Fel kellene fogni, hogy az orvosi rendelő nem piac. Pláne nem online bolt, ahol telefonon rendelgetsz. Vényköteles gyógyszert nem írnak fel úgy, hogy bemondod telefonon, hogy mit akarsz.

2021. jan. 24. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem még a házi doki is felírta
2021. jan. 24. 21:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Na majd meglátom :)

Én is emlékszem,hogy írt ki a háziorvos is csak azért akartam inkább nőgyógyásszal mert telefonon akartam de úgyis felhívom holnap valaki csak kiírja :) köszi a valaszokat

2021. jan. 24. 21:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem vagyok koronás csak ez egy példa volt az otthon maradására :)
2021. jan. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!