Orvos, aki felirja az Utrogestant?
Az orvosod felirta neked az Utrot konnyen?
Ha igen es Budapesten rendel, akkor megirnad a nevet privatban?
Hamarosan probalkozunk a babaval, de az orvosom nem talalja fontosnak, pedig volt mar egy vetelesem. Ki sem vizsgal. Szeretnek masik orvost felkeresni, de nem tudom, hogy kit erdemes.
Nekem pozitiv teszt utan (ultrahangon mar latszodott a petezsak, de szivhang meg nem volt) pecsetelo verzesre azonnal felirtak a Janosban, oepes rendelesen. Szerintem barmelyik doki felirta volna, mert amikor mentem vissza, masik orvos volt es o is mondta, hogy felir meg egy dobozzal, szedjem be meg azt is.
Csak amiatt, hogy volt mar egy vetelesed, nem biztos, hogy felirjak. Ki tudja, miert volt a veteles, nem biztos, hogy az Utro megoldas lett volna.
ma 07:29
Nem igaz. Ha nincs progeszteronhiány, akkor sem árt a babának.
ma 07:29
Lombiknál, Inszeminációnál automatikusan felírják mindenkinek. Biztos nincs mindenkinek progeszteronhiánya. Gondolod felírnák, ha ártana?
Koszonom a valaszokat!
Nem szednem magamtol, mindenkepp meg akarom beszelni orvossal, csak olyannal nehez, aki 3 vetelesig ellenez minden beavatkozast. Mindezt ugy, hogy emlitette, hogy lehetett a progreszteron hiany az ok. Legalabb egy vervetelre elkuldene, vagy mondana azt, hogyha ismet verzek a kovetkezo terhessegnel, akkor atgondolja. De nem...
Nekem is pecsetelo verzesem volt 8 hetesen, akkor meg minden rendben volt az ultrahangon, jo meret es szivhang. Majd 3 hettel kesobb ismet visszatert a pecseteles, akkor mar csak azt allapitottak meg, hogy az elozo verzes es ultrahang utan 5 nappal elhalt a baba. Csak most derult ki, a 12. hetben "vagyok", holnap lesz a mutet, mert nem indul be a veteles magatol. Elvileg erre is magyarazat lehet a progi hiany.
En csak talalni szeretnek egy orvost, akihez fordulhatok a kovetkezo terhesseg elejen, ha ismet bajt eszlelek.
Sajnos privat rendelo/orvos johet szoba, mert kulfoldi betegbiztositasom van, igy egyszerubb lenne maganorvos. Igy is, ugy is fizetnem kell.
Ne haragudjatok, hosszu voltam, csak meg friss az elmeny, segit ha a jovot tervezem inkabb.
Ha tudtok barkit nev szerint ajanlani, akihez idopontot kerhetek azt megkoszonnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!