Miért lehet 36,9 még az ébredési hőmérsékletem, ha pontosan egy hete hagytam abba az utrogestant?
Figyelt kérdés
Inszeminációnk volt, letelt a 14 nap, tesztem negatív volt, így abbahagytam az utrogestant. Csütörtökön volt egy kis barnázásom, péntek délelőtt egy minimális vérzésem, majd szombaton megint már csak kis barnázás, és azóta semmi. Gondoltam rá hogy esetleg mégis baba lehet, de ha abbahagytam az utrogestant a terhesség is megszakad nem? Volt már valaki hasonló helyzetben? mi volt?
Köszönöm!
2015. okt. 5. 05:30
1/2 anonim válasza:
Én mindenképp ellőnék még egy tesztet a helyedben.
Hőmérőzni szoktam és bár nem volt még inszemem, de mensi alatt nekem is maradt fenn a hőm. Az orvos azt mondta rá hogy a szervezetben fennmaradt progeszteron okozza.
2/2 anonim válasza:
Tesztelj szerintem. Ha baba van és abbahagyod az Utro-t még nem biztos, hogy megszakad a terhesség, főleg ha csak a "biztonság kedvéért" írták föl, nem pedig bizonyított progeszteronhiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!