Utrogestant ír ki az orvos e receptre?
Figyelt kérdés
Telefonon szeretnék vele beszélni nem akarok bemenni autóba. Szerintetek ír ki e receptet így hogy nem megyek el vizsgálatra?2021. jan. 24. 21:19
1/15 A kérdező kommentje:
Nem autóba hanem sztk-ba**
2021. jan. 24. 21:20
2/15 anonim válasza:
Ha eddig írt már fel, és szeded fog felírni, de ha vérzés miatt akkor szerintem csak rád akar nézni.
3/15 A kérdező kommentje:
Hát 2 éve szedtem de azt nem ö írta ki hanem egy másik orvos a Sote-n. Ő mondta ,hogy a következö terhességem előtt kezdjem el szedni ha már meg volt a peteérés és az együttlét. De itt az sztk-ba még nem voltam csak régebben . Félek,hogy nem fogja kiírni bemenni még nem tudok... Kicsi gyerekeim vannak a járvány miatt egyenlőre nem jarkalok ha nem életbe vágó a dolog.
2021. jan. 24. 21:31
4/15 anonim válasza:
Hát így sajnos necces, körzeti dokid nem tudna írni.
Az én nő dokim nem is ír csak ha van szívhang, míg az előző nekem is azt mondta + teszt után szedjam.
5/15 A kérdező kommentje:
Remélem ír ki.. addig bele sem merek vágni ebbe az egészbe újból..
2021. jan. 24. 21:42
6/15 anonim válasza:
Így nem fogják kiírni, az egészen biztos.
7/15 A kérdező kommentje:
És akkor hogy fogja kiírni? Még nem is vagyok terhes de simán elmehet a baba már 2 elment és azóta utrozok..
2021. jan. 24. 21:46
8/15 A kérdező kommentje:
Vizsgálatra potyára mennék ha még nem vagyok terhes.. hát ez jó... Megelőzés képpen akartam . A fiamnal egyből elöntött a vér gyorsan bevettem az utrogestant és halamistennek megmaradt. 15hetesdn látszódott hogy letakart válni a lepény..
2021. jan. 24. 21:48
9/15 anonim válasza:
Ha elmész a szakrendelésre, úgy.
10/15 A kérdező kommentje:
És ha neadj Isten koronás vagyok? Akkor hogy megyek be pl? :D
2021. jan. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!