Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestant szedhetek magamtól...

Utrogestant szedhetek magamtól vagy csak ha már orvos is látott és ő mondja?

Figyelt kérdés
Ha van pozitív tesztem (2 napos), de mától barnázgatok kicsit (1-1 csepp a tisztaságin egész nap), arra jó az utrogestan ugye? Mert van otthon még belőle. Kezdjem el szedni, míg nem jutok el a dokihoz, vagy majd csak ha ő mondja.
2014. szept. 8. 14:17
 1/6 Ciszka válasza:
Szerintem várd meg,hogy mit mond az orvos,mégis hormonkészítményről van szó.
2014. szept. 8. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én meg felhívnám az orvost és rákérdeznék. Egyébként meg tuti szednék be az utroból, de két napon belül legkésőbb orvoshoz is mennék. Méhen kívüli terhességnél nem hasznos az utrogestan, ezért is keresném fel sürgősen a dokit.
2014. szept. 8. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
És nem tudod felhívni? Mi úgy beszéltük meg anno, hogy pozi teszttől szedem, én is a maradékot.
2014. szept. 8. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első terhességembél utrogestant kellett szednem. Aztán amikor újra terhes lettem, a pozi tszt után pár nappal barnázni kezdetm. Hívtam a dokimat, hogy akkor szedhetem e az utrot. Azt mondta, hogy nem, amíg nem lát, mert lehet méhenkívüli terhesség is. És sajnos igaza lett. Valóban méhen kívüli terhesség volt.

Szóval én önhatalmúlag tuti nem kezdeném el szedni, lásson orvos mindenképp.

2014. szept. 8. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én teljesen saját szakállra kezdtem el, de mivel csak receptre kapható, nyilván előtte mindenképp kell beszélni erről a dokival. Én két vetélés után közöltem vele, hogy kell és a ciklus második felében már szedni szeretném. Nem ellenkezett, azóta is szedem, pedig azóta már orvost váltottam és a mostani doki nem is látta indokoltnak a pótlást.

Kezdd el szedni szerintem! Oké, hogy hormonkészítmény, de ez semmiben sem különbözik az általad termelt hormontól.

2014. szept. 8. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
2014. szept. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!