Utrogestant szedhetek magamtól vagy csak ha már orvos is látott és ő mondja?
Az első terhességembél utrogestant kellett szednem. Aztán amikor újra terhes lettem, a pozi tszt után pár nappal barnázni kezdetm. Hívtam a dokimat, hogy akkor szedhetem e az utrot. Azt mondta, hogy nem, amíg nem lát, mert lehet méhenkívüli terhesség is. És sajnos igaza lett. Valóban méhen kívüli terhesség volt.
Szóval én önhatalmúlag tuti nem kezdeném el szedni, lásson orvos mindenképp.
Én teljesen saját szakállra kezdtem el, de mivel csak receptre kapható, nyilván előtte mindenképp kell beszélni erről a dokival. Én két vetélés után közöltem vele, hogy kell és a ciklus második felében már szedni szeretném. Nem ellenkezett, azóta is szedem, pedig azóta már orvost váltottam és a mostani doki nem is látta indokoltnak a pótlást.
Kezdd el szedni szerintem! Oké, hogy hormonkészítmény, de ez semmiben sem különbözik az általad termelt hormontól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!