Azoknak, akik Utrogestant vagy Duphastont írt fel az orvos, milyen vizsgálat volt előtte?
Figyelt kérdés
Vért vettek, vagy csak tünetek alapján, vagy.....?2009. ápr. 26. 11:55
1/7 anonim válasza:
Szia.Nekem semilyen vizsgálat nem volt,hanem volt már vetélésem és azért kaptam mindkettőt.12.hétig kellett szednem és mostmár 14 hetes terhes vagyok!!
2/7 anonim válasza:
Én Utrogestant kaptam ráadásul hüvelykapszula formájában Alig vártam,hogy vége legyen . A 12.hétig tartott 3 dobozzal!Nem volt előtte vérvétel de bizonytalan menstruációk és pajzsmirigy probléma miatt kellett a biztonság kedvéért.Már 20 hetesek vagyunk a picikémmel .
3/7 anonim válasza:
Duphastont 2 vérvétel és vizsgálat alapján kaptam.
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy vetélésem és a 12.hétig kellett szednem a duphastont. Nem volt vérvétel, meg semmi vizsgálat. 14h km
5/7 anonim válasza:
én azért kaptam mert görcsbe volt a méhem meg volt egy kis vérzésem.
de nem kellett sokáig szednem.
kisfiam már egy éves mult :)
6/7 anonim válasza:
Én a 6. héttől vérezgettem kicsit, ultrahangos vizsgálatok után kaptam rá az Utrogestant. 13. hétig kellett szedni. Ma már 20 hónapos a kislányom. :)
7/7 anonim válasza:
Nálam egy teljes hormonvizsgálatot csináltak, és 4 hónapon keresztül figyelték a 21. napon a progeszteron szintemet. Emellett néhányszor domináns tüsző vizsgálat is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!