Menzesz előtt 4nappal egyszerre gyenge hányinger, szédülés, görcsölés mire utalhat?
Figyelt kérdés
Ovalácio után kB 7-10nap között erősen szurkalt a bal petefeszkem,aztan elmúlt. Utána néha gyengén hányingerem lett, kicsit erősebben érzem a szagokat, és iszonyú fáradt vagyok. (bár elég sokat dolgozom, és épp festunk is otthon) eddig nagyon bizakodtam, hogy baba van a dologba.(nagyon szeretnénk már rég óta.) 4honappal ezelőtt volt egy missed abom.most járok a menzesz előtt 4 nappal és közepes menstruációs gorcsolesem van. Szerintetek reménykedek vagy inkább ne?2021. jan. 22. 13:55
21/22 anonim válasza:
Engem is erdekel, 18as vagyok. Nekunk vegul sikerult, 7honapos a kisfiam
22/22 A kérdező kommentje:
Ha bárkit érdekelne még a kérdés,nem lett baba,es azota sincs sajnos. Most ismét egy nagyon "akarom" korszakomat élem. A remény sose fogy el. Fiatalként azt mondtam maximum 30éves koromig szülök utána már keső. És lásd most teljesen másképp gondolom 31et fogom tölteni honap végén. Bizok benne hogy egyszer nekem is sikerül.
2023. márc. 7. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!