Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz előtt 4nappal egyszerr...

Menzesz előtt 4nappal egyszerre gyenge hányinger, szédülés, görcsölés mire utalhat?

Figyelt kérdés
Ovalácio után kB 7-10nap között erősen szurkalt a bal petefeszkem,aztan elmúlt. Utána néha gyengén hányingerem lett, kicsit erősebben érzem a szagokat, és iszonyú fáradt vagyok. (bár elég sokat dolgozom, és épp festunk is otthon) eddig nagyon bizakodtam, hogy baba van a dologba.(nagyon szeretnénk már rég óta.) 4honappal ezelőtt volt egy missed abom.most járok a menzesz előtt 4 nappal és közepes menstruációs gorcsolesem van. Szerintetek reménykedek vagy inkább ne?

2021. jan. 22. 13:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Reggel írd meg mi lett
2021. jan. 22. 22:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy nem ritam. Sajnos azóta sincs pozitív tesztem, most 2 nap múlva van a nem várt, de úgy érzem ez most még is fog jönni sajnos...
2021. márc. 18. 16:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom nekem februárban is volt egy missedem,reggel a 11vagy 12 dpon nagyon láthatatlan 2 csíkom lett, majd pár nap és kiderül kémiai vagy nem.
2021. márc. 18. 16:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked, hogy ne az legyen és maradjon veled...!! Sajnos ezt amit mi át élünk le irhatatlan fájdalommal jár.. Most azon gondolkozom, hogy nem stresszelek rá.. Csak még nem tudom hogyan csináljam :( ne vágyak rá? Vagy hogy kell nem rá stresszelni?
2021. márc. 19. 10:25
 15/22 anonim válasza:
100%

Szia én régóta küzdöttem azzal hogy teherbeesek de végül sikerült menszimnek 3 nap kelett volna megjönnie de már van 1 pozi tesztem ❤hála istennek .

voltam már terhes de elvetéltem sajnos 😢🙁 akkor menszi elmaradása után 3 4 nappal jött a mell fájdalom de inkább a bimbóm fájt jobban . most pedig csak a mellem fájt és most is fáj meg annyi volt hogy görcsölt a hasam de vagy kb 5 percig aztán semmi azután ide oda egy kis nyilalgatás és egy kis migrénes fejfájás de se pisilési inger se semmi hányinger pláne nem még mivel első terhességemben is inkább 5 6 hét körül jöttek nem egyből most. Amugy most sem gondoltam h baba van a dologban a sok csalódás miatt ja és milliószor éreztem már ilyet és mindig azt hittem na sikerült és mégsem aztán volt egy felesleges tesztem épp mondtam apának megcsinálom úgy is 1 csíkos lesz de nem tartogatom itthon mert rossz ha látom.

épp lám azt hittem mentem leesem a székről vagy álmodom ez nem igaz de végre ott volt a 2 csíkocska😊 boldogok vagyunk és kivánom hogy mindenkinek sikerüljön áldott állapotba kerülni 😊 Bocsi a sok helyesírásai hibákért siettem leírni anny izgulok még mindig és fogok is addig amíg megnem látom az uh án 😊 tényleg bocsi az összetett írasert. írj mivan veled szivesen valaszolok 😊

2021. márc. 20. 19:15
 16/22 anonim ***** válasza:
13vagyok még haloványabb lett 2 nap alatt úgyhogy ez kémiai lett.
2021. márc. 20. 19:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy mi 10 éve vagyunk együtt, és most már tényleg csak egy baba hiányzik a teljes boldogsagunkbol. Voltam terhes már 3 szor.elsonek védekezés mellett estem teherbe amikor a párommal pár hónapja ismertük egymást. Nem gondoltuk meg komolynak a kapcsolatunkat, így abortusz mellett döntöttünk. Majd ismét terhes lettem kB 3ev múlva körülbelül nagyon boldogok voltunk, de sajnos 17.hetesen műtéttel kellett be fejezni a terhességet.szivargott a magzat viszem, és nem volt más választás. Össze tortunk mind ketten teljesen. Sőt. Én depressziós is lettem. Majd 6evig nem estem teherbe,es tavaly augusztusban pozitívat teszteltem. Hatalmas boldogság. El se mértük hinni. Aztán mire el kezdtünk bízni benne hogy sikerült 8 hetesen le állt a szíve, és missed ab lett. Azóta szintén nem esek teherbe. Nem tudom hol lehet a baj, voltam már több vizsgálaton is. Bocsánat hogy ilyen hosszan ragoztam a dolgokat, de ez úgy ki kivankozott belőlem, és így jól esett le írni.
2021. márc. 29. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom kedves kerdezo!

10 ev borzaszto hosszu ido..

Viszont en azt mondom hogy minden rosszban van jo amit meg kell latni. Azokbol lehet erot meriteni es felallni es menni tovabb. En a ti esetetekben azt latom mint pozitivum hogy igenis teherbe tudsz esni, nem szabad gorcsosen minden aron akarni..

Bar mi csak 4 honapja probalkozunk ez az 5. De valahogy ebbe a honapba nem gorcsoltem ra annyira.

Ma voltam a dm be mondom veszek egy predit. Pedig meg van 3 4 napom nemvartig.

Nem vettem. Varom hogy megjon e vagy nem. Addig nem tesztelek csak az idegem nyirom ki... mint az elozo 4 honapba :(

Sok sikert nektek, kosd le magad massal ne figyeld a tested mozogj kirandulj nevessetek sokat, fagyizzatok igyatok meg egy egy pohar bort szeressetek az eletet es egymast es adjatok halat azert amitek van, amiet ti vagytok egymasnak ❣

2021. márc. 29. 21:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kedves vagy.. Én próbálok nagyon pozitív maradni, de néha el fogy a türelmem, iszonyatosan nehéz. Én egy erős embernek tartom magam, de ez a probatetel lassan kezd sok lenni, meg nekem is. Az biztos, hogy nem adom fel soha. Én soha nem tesztelgettem. Most az utolsó terhességem óta minden hónapban mensi előtt tesztelek. Nem is értem, hogy 10evig nem voltam így rá görcsölve, most miért. Igyekszem el terelni a gondolataim, és még fogadtam, hogy nem tesztelek, de szórakozik velem a testem és tüneteket is produkál, így még nehezebb mert mindig el hiszem, hogy most sikerült. Pont most nem rég teszteltem egyet, tudom hogy negatív, de még maradt a második csík fehéren. (gondolom száradási csík.) ez is egy reményt keltett bennem. Napok óta szédülök, hányingerem van és iszonyú fáradt vagyok. Bár elég sokat dolgozom. Ez be tudható annak is. Van még egy tesztem lehet délután vagy reggel meg csinálom, ha esetleg terhes lennék és attól vannak tünetek azért azt illene a tesztnek már mutatni. Az az igazság hiába tudom, hogy nem jött össze az utolsó másodpercig reménykedem, hogy mégis. Igaz most félidőben vagyok, meg messze van a menszeszem, de arra gondoltam, hogy lehet nem is közép időbe van/volt a pete éresem. Na mindegy köszönöm, hogy még hallgatta, jól esik néha kiadni magamból, ha ez a hónap is sikertelen lesz akkor tényleg abba hagyok minden tesztelést el engedem egy időre a dolgot. Bár az idő csak megy, épp ma vagyok 29 éves, nem szerettem volna soha későn szülni. Lehet most már el megyek egy meddőségi központban. Meg még gondolom, hogy el engedjem egy időre vagy nagyon kezdjek inkább utána járni. Nőgyógyász szerint nincs velem semmi baj. Bár akkor nem értem, miért nem sikerül. Na most már aztán tényleg túl toltam ezt a szösszenetet 🤣🤣 neked is minél előbbi babasodast kívánok és sok erőt kitartást.. Puszi
2021. márc. 30. 12:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudom régi kérdés, de végül lett baba a sztoriból?
2022. nov. 7. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!