Menzesz előtt 4nappal egyszerre gyenge hányinger, szédülés, görcsölés mire utalhat?
Szia én régóta küzdöttem azzal hogy teherbeesek de végül sikerült menszimnek 3 nap kelett volna megjönnie de már van 1 pozi tesztem ❤hála istennek .
voltam már terhes de elvetéltem sajnos 😢🙁 akkor menszi elmaradása után 3 4 nappal jött a mell fájdalom de inkább a bimbóm fájt jobban . most pedig csak a mellem fájt és most is fáj meg annyi volt hogy görcsölt a hasam de vagy kb 5 percig aztán semmi azután ide oda egy kis nyilalgatás és egy kis migrénes fejfájás de se pisilési inger se semmi hányinger pláne nem még mivel első terhességemben is inkább 5 6 hét körül jöttek nem egyből most. Amugy most sem gondoltam h baba van a dologban a sok csalódás miatt ja és milliószor éreztem már ilyet és mindig azt hittem na sikerült és mégsem aztán volt egy felesleges tesztem épp mondtam apának megcsinálom úgy is 1 csíkos lesz de nem tartogatom itthon mert rossz ha látom.
épp lám azt hittem mentem leesem a székről vagy álmodom ez nem igaz de végre ott volt a 2 csíkocska😊 boldogok vagyunk és kivánom hogy mindenkinek sikerüljön áldott állapotba kerülni 😊 Bocsi a sok helyesírásai hibákért siettem leírni anny izgulok még mindig és fogok is addig amíg megnem látom az uh án 😊 tényleg bocsi az összetett írasert. írj mivan veled szivesen valaszolok 😊
Nagyon sajnalom kedves kerdezo!
10 ev borzaszto hosszu ido..
Viszont en azt mondom hogy minden rosszban van jo amit meg kell latni. Azokbol lehet erot meriteni es felallni es menni tovabb. En a ti esetetekben azt latom mint pozitivum hogy igenis teherbe tudsz esni, nem szabad gorcsosen minden aron akarni..
Bar mi csak 4 honapja probalkozunk ez az 5. De valahogy ebbe a honapba nem gorcsoltem ra annyira.
Ma voltam a dm be mondom veszek egy predit. Pedig meg van 3 4 napom nemvartig.
Nem vettem. Varom hogy megjon e vagy nem. Addig nem tesztelek csak az idegem nyirom ki... mint az elozo 4 honapba :(
Sok sikert nektek, kosd le magad massal ne figyeld a tested mozogj kirandulj nevessetek sokat, fagyizzatok igyatok meg egy egy pohar bort szeressetek az eletet es egymast es adjatok halat azert amitek van, amiet ti vagytok egymasnak ❣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!