Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz előtt 4nappal egyszerr...

Menzesz előtt 4nappal egyszerre gyenge hányinger, szédülés, görcsölés mire utalhat?

Figyelt kérdés
Ovalácio után kB 7-10nap között erősen szurkalt a bal petefeszkem,aztan elmúlt. Utána néha gyengén hányingerem lett, kicsit erősebben érzem a szagokat, és iszonyú fáradt vagyok. (bár elég sokat dolgozom, és épp festunk is otthon) eddig nagyon bizakodtam, hogy baba van a dologba.(nagyon szeretnénk már rég óta.) 4honappal ezelőtt volt egy missed abom.most járok a menzesz előtt 4 nappal és közepes menstruációs gorcsolesem van. Szerintetek reménykedek vagy inkább ne?

2021. jan. 22. 13:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mért mem tesztelsz, ha van tünet van hcg. Nekem 5 nappal előtte + lett. Tesztelj és megtudod. 10es 5 nappal előtte délutáni vizeletből halványan látszott,3óra pisi szünettel.
2021. jan. 22. 14:05
 2/22 anonim ***** válasza:

Nekem 9.dpo-n 6 nappal a nemvárt előtt, a predictor már pozitív volt.

Mi itt hiába mondunk bármit 50-50%

2021. jan. 22. 14:07
 3/22 A kérdező kommentje:
Holnap csinálok egy tesztet csak kíváncsi voltam, hogy esetleg másnak is voltak e ugyanilyen tünetei és lett e baba belőle, vagy így ez lehetetlen?
2021. jan. 22. 14:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tesztelj amikor késik. Kimaradt menzesz előtt minden tünet pms.
2021. jan. 22. 14:33
 5/22 A kérdező kommentje:
Veszíteni nem veszitek vele ha tesztelték, max negatív lesz, és ha mégis van baba akkor késik. Türelmetlen vagyok. Túl régóta vagyok rá :( elkeserit engem is a negatív teszt, mint mindenkit, de én inkább szembe akarok nézni vele minél előbb, mint hiú reményeket keltek magamba. Az sokkal rosszabb.. Legalábbis szerintem.
2021. jan. 22. 15:08
 6/22 anonim ***** válasza:
1 vagyok én mindig korán tesztelek inkább tudkam, hogy nincs semmi, de a cici fájás gyanus volt, és a hcg ahogy kezd termelődni, ott 1-2 nap van hányingerem. Inkább tesztelek mint, hogy képzelődjek, ha nincs semmi. 4 terhességem volt az utóbi 3 évben és 4 nappal előtte mindig +volt már a 10es teszt.
2021. jan. 22. 15:19
 7/22 anonim ***** válasza:
A hányinger szerintem még nem jellemző ilyenkor.
2021. jan. 22. 15:26
 8/22 anonim ***** válasza:

Hát ez még bármi lehet...

Nekem 2 terhességem volt eddig, hanyinger mindig kb az 5.hét közepétől volt. Szédülni sose szédültem.

A többi meg simán lehet a mensi előjele.

Nekem októberbe volt missed-em, 26.ára nem várom. Nekem is szétrobbannak a melleim, ami mensi elött nem szokott. Illetve mensi elött 1 héttel kezdődik a "mindjártmegjön érzés" derékfájással, most ez nincs.

Én nem tesztelek, majd 28.án, ha addig nem jön meg.

Már jártam úgy 2x is, hogy nemvart elött teszteltem, halvany pozitív lett, de a nemvárt napján mégis megjött.

1éve vagyunk rajt a baba projekten.

2021. jan. 22. 15:51
 9/22 anonim ***** válasza:

Nekem 4 nappal nem várt előtt jött az émelygés ami nem is múlt. Meg ebéd után nagyon megszédültem, aznap délután a facelle pozi lett.

Volt még egy ilyen, akkor sajnos kémiai lett.

Lehetsz terhes, de ha baba miatt van tünet akkor a teszt is pozi lesz. Akkor is, ha korai, viszont a nem várt napjáig nem szabad örülni, mert bármi lehet a pozitív teszt ellenére is.

2021. jan. 22. 17:25
 10/22 anonim ***** válasza:
Szurkolok!
2021. jan. 22. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!