Menzesz előtt 4nappal egyszerre gyenge hányinger, szédülés, görcsölés mire utalhat?
Nekem 9.dpo-n 6 nappal a nemvárt előtt, a predictor már pozitív volt.
Mi itt hiába mondunk bármit 50-50%
Hát ez még bármi lehet...
Nekem 2 terhességem volt eddig, hanyinger mindig kb az 5.hét közepétől volt. Szédülni sose szédültem.
A többi meg simán lehet a mensi előjele.
Nekem októberbe volt missed-em, 26.ára nem várom. Nekem is szétrobbannak a melleim, ami mensi elött nem szokott. Illetve mensi elött 1 héttel kezdődik a "mindjártmegjön érzés" derékfájással, most ez nincs.
Én nem tesztelek, majd 28.án, ha addig nem jön meg.
Már jártam úgy 2x is, hogy nemvart elött teszteltem, halvany pozitív lett, de a nemvárt napján mégis megjött.
1éve vagyunk rajt a baba projekten.
Nekem 4 nappal nem várt előtt jött az émelygés ami nem is múlt. Meg ebéd után nagyon megszédültem, aznap délután a facelle pozi lett.
Volt még egy ilyen, akkor sajnos kémiai lett.
Lehetsz terhes, de ha baba miatt van tünet akkor a teszt is pozi lesz. Akkor is, ha korai, viszont a nem várt napjáig nem szabad örülni, mert bármi lehet a pozitív teszt ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!