Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 24 éves vagyok és nagyon...

24 éves vagyok és nagyon szeretnék egy kisbabát. Szerintetek így jó ötlet?

Figyelt kérdés
Anyukám nem támogat, mert a párom akit nagyon szeretek drogozik, és az alkoholt sem veti meg. Ennek ellenére én szeretnék vele maradni. Nagyon szeretnék már anyuka lenni.

2021. jan. 20. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavar, ha valami kamu, de legalább érdekes lenne. 🤔
2021. jan. 21. 07:41
 12/20 kikkina88 ***** válasza:
100%
Ne legyél h.lye,már bocs,egy normális apával is brutál nehéz tud lenni pici gyerekkel,semmi rosszindulat nincs bennem,de a gyerek jovojet is tonkre teszed meg szuletese elott.egy ilyen embernek nem szabad szulni.anyukadnak igaza van...
2021. jan. 21. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mennyien csinálják ugyanígy! Csak ők nem kérdezik meg előtte itt.
2021. jan. 21. 17:44
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Gőzöd sincs még milyen egy gyerekkel, nem csak annyi hogy "jaj cuki pici babuci, de jó babázni.. " Még társ, férj mellett is brutál nehéz. Felelősség, le mondás 0-24 órás állandó készenlétben lévő meló. Ha te ezt egyedül akarod végig csinálni, akkor hajrá... Mert a drogos piás pasid biztos hogy nem lesz ebben melletted partner. Ilyen férfinrk én biztos hogy nem szülnék szánt szándékkal. Az én férjem egy nagyon jó ember/ apa, odáig van a gyerekeiért, be segít sok dologban.. és még így is nagyon nehéz.
2021. jan. 22. 10:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszulöd és elhagy vagy te hagyod ott, vagy tűrni fogsz életed végéig!
2021. jan. 22. 11:17
 16/20 anonim válasza:
Szakíts, jön egy új, aki megfelelő lesz erre a feladatra. Egyszerű.
2021. jan. 22. 15:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Szakítani nem szeretnék, mert az első férfi az életemben és egyébként, ha nem iszik nincs vele semmi baj. Már elképzeltem a közös életünket, és fájna ha nem úgy lenne. Meg persze azért se akarok még szakítani mert nem akarom, hogy egy romhalmaz legyen belőle és egy másik lány esetleg kihasználja.
2021. jan. 22. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
#17: de hát iszik, a kérdésben még azt írtad!
2021. jan. 23. 07:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj vele életed végéig! Minden alkoholos normális jozanon!!
2021. jan. 25. 11:58
 20/20 anonim válasza:
Az nem érv, hogy azért nem szakítasz vele, mert ő az első férfi az életedben, ahogy az sem, hogy félsz, hogy romhalmaz lesz. Szép dolog, hogy segíteni akarsz rajta, de azt úgy is megteheted, hogy a saját éltedet nem teszed tönkre. De úgy érzem írhatunk itt neked bármit, te már döntöttél...
2021. jan. 25. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!