24 éves vagyok, a párom 39. Ilyenkor is esélyes, hogy az első próbálkozásnál összejöjjön a baba? Vagy pedig ebben a korban már nyögve nyelősebb?
hmm
a teherbe esés az nem olyan dolog mint mondjuk egy csekk befizetése
mivel ö öregebb lehetséges h már nem olyan a spermája, nincs annyi neki, és még ezer ok lehet
nálad is rengeteg dolog lehet, nem rendszeres ciklus nincs mindig peteérés rossz hormonális háttér stb....
szal ha szerencsés vagy akkor összejön már első hónapban
ha nem akár éveket is várhatsz mire lesz valami
sőt akár több vetélésed lehet mire terhes maradsz
és akár kiderülhet h nem is lehet terhes soha
szal ezer meg egy dolog
de ez ne vagye a kedves tess szexelni amikor jól esik én nem a naptárt nézegetni hidd el sokkal kellemesebb mintha perce pontosan ugrasztod a pasidat h most lehet most nem ....
* nyögvenyelősebb
60 éves pasival is összejöhet elsőre, ha egészséges. Manapság azonban nem az a jellemző, hogy olyan egészségesen élnének az emberek...
Egészséges pároknál, ha elkapjátok a ovulációdat (ami általában(!) menzesz előtt két héttel van, de ritkábban lehet egy ciklusban több is, és a petesejt kb. 1 napig, a hímivarsejtek pedig kb. 3, max. 5 napig életképesek), 30%-a van a teherbeesésnek.
Évekre bontva (Ceizel Endre szerint): 20-29 év között 3 hónap, 30-34 év között 4 hónap, 35-39 év között 6 hónap, 40 felett 8 hónap a totál átlag.
Számolhatsz :)
Trmészetesen igen. :-) az én párom 36 és én 24:) 2. Hónapban sikerült!
28+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!