Van aki ezen a héten pozit tesztelt? Hogy élitek meg? Mit csináltok? Mikor mentek dokihoz?
Gratulálok! :)
Én a 6. héten mentem, és még nem volt szívhang, és a 7. héten is csak a gép találta meg. Téged is vissza fognak hívni a 7. vagy 8. hétre.
Szia!
Én szerdán teszteltem. Jövő kedden megyek dokihoz. Nekem is első és nekem is több mint 1 év után sikerült a két csík! :)
Én minden reggel hányingerrel,émelygéssel kelek és hányok is,már 4 napja..mellfájdalmam mintha enyhült volna,de meg van duzzadva :) Nagyond aggódom,hogy minden rendben legyen,mivel pajzsmirigy alülműködésem van :/
Az 5 hkm :)
Sziasztok.
Nekem tegnap lett ket csíkos, elsőre sikerült :)
Aggódom mert az előző baba is elsőre összejött de sajnos elvesztettük a 11. hèten.
remélem most mindem rendben lesz, én is holnap megyek orvoshoz, mert hiába nem lesz még szìvhang, azt mondta az orvos hogy a biutonság kedvéért felìr utrogestant, hogy azzal biztos ne legyen baj. Első baba lesz.
gratulálok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!