Lányok van aki a hétvégén tesztelt pozitívat, vagy nemrégen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 09:18
2/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok ! :) én szombaton:) hányadik ciklusnapon teszteltel?Nálad már van rosszullét?Mert én már 2 napja hányok :/ Első baba?
2013. jún. 19. 09:42
3/10 anonim válasza:
Nekem ő a harmadik (és egyben utolsó :) babám! :D
Csak a nem várt után 3 nappal mutatta ki a teszt, de nem is csoda, 37 napos ciklusaim voltak!
Nincs hányingerem, de az első kettőnél sem volt akik fiúk, bízta megy kis hányingerben hátha lányra utalna... :D
(1-es)
4/10 anonim válasza:
Én szombaton a nem várt 2. napján :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem az első baba lesz,aki nagy meglepetésünkre rögtön az első hónapban megfogant :) Ti mióta vártatok a kicsikre? 3.neked sem az első lesz?
2013. jún. 19. 10:50
6/10 A kérdező kommentje:
vagyis 4. :)
2013. jún. 19. 10:50
7/10 anonim válasza:
4. vagyok. Nekünk a 2. hónapunk és az első baba. Te mikor mész orvoshoz? Én még várok vele.
8/10 A kérdező kommentje:
Én kedden megyek endodokihoz vérvételre,mert p.m alulműködésem van..jövőhét pénteken meg a nőgyógyászhoz,akkor leszek elméletileg a 6.hétben..remélem már szívhang is lesz :) Ti mikor készültök?
2013. jún. 19. 11:16
9/10 anonim válasza:
4. vagyok. nekem máj. 19 én jött meg utoljára, vagyis vasárnap voltam a 4. héten, jun. 30-án leszek 6 hetes, és utána hétfőn szeretnék menni.
10/10 jennifer012 válasza:
Sziasztok én több mint egy hete teszteltem és tegnap elött hogy biztos ami biztos :)
Tegnap voltam dokinál de csak matatot mert nincs uh -ja sajna igy arra is külön kell menjek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!