Aki a nem várt menszesz előtt tesztelt, és pozit kapott, hány nappal a mensi előtt végezte el a tesztet?
Azt hiszem terhes vagyok, és tűkön ülök, hogy megtudjam az eredményt.. De a menszeszemig még van 5 nap. Eddig nem mertem tesztelni, mert biztos negativ lenne.
Ilyenkor még orvos is csak vérvételből tudja megállapítani, igaz? Viszont mire annak meglenne az eredménye, akkora már a teszt is kimutatná.. :)
Nekem a nem várt előtt 2 nappal még negatív volt a nemvárt utan 4nappal volt olyan halvány pozitív hogy szinte látni is alig lehetett.
Nem várt után 6nappal volt jól látható.
De később volt a peteérésem azert volt gy
Nekem tuti középidőben volt peteérésem.. Olyan erősebb hüvelyváladékom van olyankor.
:) igazából 2-3 napja hol hányingem van, hogy pedig gyomorégésem, és nagyon érzékenyek a mellbimbóim.
Tudom, hogy ezek lehetnekmenszesz előtti tünetek is, de valamiért ez most más.. :)
Vettem tesztet, xepilt és egy gabrielt, a gabrielre rá van írva, hogy már akár 3 napos terhességet kimutat.. De az ugye a beágyazódástól számított 3 nap. Viszont fogalmam sincs, hogy mikor történhet meg a beágyazódás ... kb 1 hét a megtermékenyülést követően.
Ez azt jelenti, h a gabriel 10 es erősségű? Meg merjem csinalni ..mondjuk hétfőn? Max ha negatív, akkor megvarom, hogy megjön e a mensi, és ha nem, akkor tesztelek ismét.
Vatera vagy predictor early
Vagy 10 dpon a clear blue digitális is kimutatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!