24 éves vagyok és nagyon szeretnék egy kisbabát. Szerintetek így jó ötlet?
Figyelt kérdés
Anyukám nem támogat, mert a párom akit nagyon szeretek drogozik, és az alkoholt sem veti meg. Ennek ellenére én szeretnék vele maradni. Nagyon szeretnék már anyuka lenni.2021. jan. 20. 23:04
1/20 anonim válasza:
Nagyon nem jó ötlet. Milyen jövője lenne a gyerekednek és neked, komolyan 24 évesen egy drogos alkoholistához kötnéd le magad?
2/20 anonim válasza:
Így a lehető legrosszabb ötlet.
3/20 anonim válasza:
Ez vagy kamu kerdes,vagy ha komolyan igy gondolkozol,sosem lenne szabad szaporodnod..
6/20 anonim válasza:
WOW :O És anyukád komolyan nem támogatja ezt? ...
Ha szeretnél anyuka lenni vedd figyelembe azt, hogy egy ilyen férfinak nem a családja lesz az első, hanem a drogok és a pia. Eszerint mérlegelj! Ennyi idősen megértem, hogy anya akarsz lenni, de valóban úgy gondolod, hogy egy ilyen férfi lenne erre a megfelelő apa?
7/20 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés úgysem fogsz hallgatni senkire. Én sem tettem, elhiheted ma már bánom, hogy egy ilyen embernek szültem gyereket. Apuci lelépett mert a pia és a drog fontosabb volt, a gyereket leszarja. Már 5 éves lesz, szerencsére találtam normális férfit aki imád mindkettőnket, de előtte brutál nehéz volt egyedül.. Ne kövesd el te is ezt a hibát mint én, egy ilyen emberből sosem lesz normális apa.
8/20 anonim válasza:
Esetleg egy másik pasival, aki mellett jó dolgod lehet? Ész.. hová mész...
10/20 anonim válasza:
Felelőtlenség és önzőség a részedről a gyerekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!