24 éves vagyok 1 gyerekem van már 1 vetettem 3 terhességi tesztem pozitív lett viszont ma voltam dokinál aki azt mondta hogy 5 hetes 1 napos terhes vagyok de csak a petezsakot látja embriót nem lát benne de a petezsak viszont szabályos azt mondta?
2 hét múlva megyek akkora rendelt vissza
Nagyon ideges vagyok és félek
Persze a doki ágynyugalmat és stressz mentes írt föl de ez nem megy valaki volt e már így vagy hasonló Vélemény?
Szerintem is korán mentél én 25 vagyok ikrekkel és most várandós vagyok 6hetes.8hetes leszek mikorra időpont kaptam akkor már tuti látszik a szívhang ne idegeskedj annyira picike még sokat kell nőnie ahoz
Minden rendben higgy a kisbabában 💕😉
Remélem igazad lesz
Nagyon félek már több mint 1 éve várunk erre a pillanatra és ma a doki üres petezsakot latot csak se embrió se szigholyag semmi 2 hét múlva mennem kell vissza addigra remélem jobb lessz
Viszont az első babám már 5 hetesen látszódott nem értem
5 hetesen egyik embrio se látszódik. Az előző azért látszódott, mert korábban fogant és nem 5 hetes voltál.
Felesleges izgulni, egyszerűen túl korán mentél. 5 hetesen csak petezsákot látni, ez van. Ez a normális. Máskor ne rohanj az orvoshoz rögtön és akkor nem kell izgulni.
Köszönöm szépen kicsit még nyugodtam 🥰
Olvastam a neten is de az azt írja hogy vetélés stb.. De az jó hogy fájnak a melleim is és ugyan van hányingerem is nem?
Nwm tudom hogy bírom ki 8.ig
El felejtettem írni hogy gyógyszert is írtam föl nekem progeszteron Exeltist
B6 vitamint
Rutascorbint
Szedem őket
Valaki szedett hasonlót?
2.vagyok
Rutascorbin gyakorlatilag cvitamin semmi extra
Progesterone exeltist igen szedtem a beültetés után, fent tartja a terhességet ameddig a méhlepény majd elkezdi termelni maga a progeszteront. Vetélés megelőzésére, görcsölésre adják az 1.trimeszterben főként
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!