Akinek pajzsmirigy alulműködése van, mikor lett a teszt pozitív?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy akinek pm alulműködése van, annak később mutat pozitívat.Ill. hamis is lehet az eredmény.2021. jan. 4. 10:06
1/9 anonim válasza:
Nekem azonnal, elmaradt utan 2 nappal.
2/9 anonim válasza:
Nekem 10.dpo-tól, menstruáció előtt 5 nappal mindig mutatta a predictor.
Szerintem ez hülyeség...
3/9 anonim válasza:
Nekem is mutatta 4-5 nappal előtte, mind a 3 babánál is,sima pm alulműködő vagyok.Nem befolyásolja.
4/9 anonim válasza:
Első terhességnél 3, másodiknál 4 nap után. Lehet, hogy előtte is mutatta volna, csak nem siettem el a tesztelést.
5/9 anonim válasza:
Nekem is mutatta a teszt 4 nappal mem várt előtt. Pm alulműködésem és IR-em van.
6/9 anonim válasza:
5os szedsz ra gyogyszert vagy hogy sikerult a baba? 😊
7/9 anonim válasza:
1 éve szedtem a pajzsmirigyre mikor kiderült az IR is. Kaptam arra is gyógyszert és rá 3 hónapra pozit teszteltem. Pajzsmirigy is csak egy missed ab után derült ki sajnos előtte már 5 éve próbálkoztunk.
8/9 anonim válasza:
Elmaradt menzesz utan masnap (2x), 3.babanal pedig nemvart elotti nap, mert nem birtam kivarni😀
Pm hashimoto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!