Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködésem...

Pajzsmirigy alulműködésem van, végre pozitív a tesztem, ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés
3 éve diagnosztizálták a pm alulműködésem és mostanában sikerült beállítani tökéletesre az értékeimet. 1 év próbálkozás után tegnap pozitívat teszteltem, de félek, nehogy elmenjen a baba... Igazábol olyan anyukák megnyugtatását várom, akik hasonló cipőben jártak és problémamentesen lezajlott a várandósságuk
2017. máj. 15. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ebben a betegségben vagyok, és a picimmel semmi baj nincs. Szedd tovább a gyógyszert ugyan úgy ahogy eddig és nem lesz baj. Nekem ezt mondta a dokim.

19hetes kismama

2017. máj. 15. 11:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok neked, és megnyugtató ezt olvasni. Annyira vártuk már ezt a kis csöpp életet és nem szeretnénk lemondani róla
2017. máj. 15. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én beállított pajzsmirigyértékekkel 3 gyereket szültem, egészségesek, vetélésem sosem volt, szóval próbálj ne aggódni. Az azért fontos, hogy 6 hetente nézesd meg a pm szinted (én a pozitiv teszt után már mentem), nekem a gyógyszeren is kellet állítani terhesen és szoptatás alatt is.
2017. máj. 15. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
kellett, bocs...
2017. máj. 15. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Holnap reggel még egyet tesztelek, hogy biztosan elhiggyem, aztán kérem az időpontokat a dokiktól. Endo-n pont 2 hete voltam, az elég friss élmény, de megyek megint amint kapok időpontot, és már papíron a kezemben lesz, hogy baba van
2017. máj. 15. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
menj egyből vérvételre, nézzék meg az értékeidet. Nekem a terhesség alatt 6 hetente nézték, 2x kellett emelni az adagomat, 50es l-thyroxinnal kezdtem, aztán 75, végül 100at szedtem
2017. máj. 15. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is köszönöm! Mi is sokat vártunk rá :) Nyugodj meg nem lesz semmi baj :)

1#

2017. máj. 15. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én is most teszteltem pozitívat, szintén pm alulműködéssel. ne aggódj, nem lesz gond, gyógyszer menjen + orvos + vérvétel. de minden rendben lesz :)
2017. máj. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!