Ebből lehet pozitív még?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
11. Dpo n vagyok, és ma reggel első vizeletből csináltam egy facelle tesztet. Győzött a kíváncsiságom, miután olvasgattam sokaknak ez a teszt milyen korán egyértelmű pozitív volt..
Hát az enyém ilyen lett :
Eloben egy nagyon halvány rózsaszín vonalka mintha lenne, de Nektek mi a véleményetek?
Köszönöm szépen előre is!
2017. máj. 15. 08:12
1/9 anonim válasza:
Ezen semmilyen rózsaszín vonalka nincs. Ha késik, akkor tesztelj, mert már így is az őrültség jeleit mutatod.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😀
2017. máj. 15. 08:16
3/9 anonim válasza:
negatív. akkor tesztelj ha késik.
4/9 anonim válasza:
Ebből kizárt, de pár nap múlva (ha már késik) akkor még lehet :) Addig csak magadat stresszeled vele. De persze te tudod hogy jó-e neked ha hómezőket nézegetsz addig
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. De ez negatív. Mi a fenének tesztelsz ilyen hamar? Csak idegesíted magadat vele :( tudom, nehéz kivárni, de megéri!
6/9 anonim válasza:
Szia! Én a 10.dpo n tesztem halvány , de jól látható második csíkot ezzel a teszttel. A Predictor pedig ugyan abból a pisiböl erősebb csíkot mutatott. Mindenki undokoskodik itt, hogy akkor kell tesztelni mikor késik mert igy meg ugy. Ehez képest mint két terhességemet mutatta màr a 10.dpon a teszt. Lehet , hogy neked most még nem mutatta, de az én példámbol kiindulva , akár mutathatta is volna. Egy próbát megért. Mindettől függetlenül én sem látok most ezen második csíkot.
7/9 anonim válasza:
Nyilvan lehet. De ezt komolyan nem tudtad??
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,mind hasznos volt. Tudom, tudom... Nincs minden veszve, és nagyon korai volt,bíztam benne, hogy mégis valami kis remény foszlány lesz, de sajnos nem.
Mindenkinek megy a zöld kéz!
2017. máj. 15. 10:17
9/9 anonim válasza:
Èn igy negativnak mondanàm de sajnos a feltöltés utàn elég sokat romlik a kèp minösège.Èn drukolok neked nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!