Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné valaki, hogy volt-e...

Megnézné valaki, hogy volt-e pozitív valamelyik LH teszt? Ez az első hónap, hogy használom. December 17-én volt meg utoljára, a ciklusom kb.28-30 napos, január 2-án lenne elméletileg a pé-m.

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:
Szia Alexandra! Mi újság Veled? Teszteltél?
2021. márc. 3. 22:31
 62/63 AlexandraL22 ***** válasza:
Szia dràga! Nem , mert megjött szokàs szerint :) màr feladtuk, kell egy kis pihi ès hogy rendbe tegyük magunkat testileg lelkileg màr most ez az elsö hónap hogy nem probàlkozunk. Körülöttem màr mindenki teherbe esett csak mi vagyunk ilyen szerencsètlenek ès kezdem unni. Keresünk valami màs elfoglaltsàgot ami kicsit leköti a gondolatainkat 💖 te hogy vagy? Dokinàl voltàl? Sok sok szerencsèt kivànok 💖
2021. márc. 7. 09:10
 63/63 A kérdező kommentje:

Szia Kedves! Hétfőn megyek orvoshoz, remélem már lesz szívhang! 🙏❤️

Talán tényleg el kell engedned egy kicsit ezt a dolgot, és lehet, hogy akkor fog jönni... Nem ez lenne az első ilyen eset!!!

Én azért szorítok Neked, mert megérdemled, hogy anya lehess!!! 🥰😘

2021. márc. 7. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!