Megnézné valaki, hogy volt-e pozitív valamelyik LH teszt? Ez az első hónap, hogy használom. December 17-én volt meg utoljára, a ciklusom kb.28-30 napos, január 2-án lenne elméletileg a pé-m.
Kedves 32 őszinte részvétem 🥺
Kedves kérdező én hetfőre nem várom de ovukor is voltunk együtt és azota csak babás posztokat, videokat látok a neten. Holnap leszek azthiszem 10DPO van itthon 2 tesztem de nem merem ellőni. Félek hogy már megint negativ lesz és megint csalódok. 😓
Én vasárnapra nem várom! Hétfőn csináltam egy facelle tesztet, a tesztcsík fehér lett, ilyet még nem láttam! 😱 Most várok vasárnapig, előtte már nem tesztelek, nem akarok csalódni!
Szorítok Neked is! 🙏🥰
Szia! Köszi szépen!
A digitális ClearBlue nem 25-ös? Nekem ez 10-es Facelle... 10 dpo-n egy 25-ös nem mutatja ki! Szerintem próbálj egy 10-es tesztet inkább! Nekem is megvolt minden pms tünet, mégsem lett mensi... Szorítok Neked! 🙏😘
Oh, Kedves! Ne gondolj ilyenre... Annyira nem lehet kegyetlen az Élet, hogy kétszer is ilyet kelljen átélned!
Szorítok Neked! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!