Megnézné valaki, hogy volt-e pozitív valamelyik LH teszt? Ez az első hónap, hogy használom. December 17-én volt meg utoljára, a ciklusom kb.28-30 napos, január 2-án lenne elméletileg a pé-m.
Én a Gabrielt, vagy a müllereset ajánlom. A mülleres drágáb(pisilős nem mártogatós), de több is van benne.
Illetve ezt is ajánlom
Mindenképp folytasd.
Nekem a doki meg akarta magyarázni, hogy 30-31 napos ciklus esetén a 16-17 napon van peteérésem. Nekem viszont 1 héttel késöbb volt, a teszt is mutatta. Ez volt októberben. Novemberben terhes lettem. Most vagyok 8 hetes, 9 hetes helyett, mert megint később volt az ovum és így késöbb is fogant. Ezért tesztelj tovább. Látod nem vagyunk egyformák. 😉
Szia nekem is dec 17 jött meg és 30-31 naposak a ciklusaim szerintem nekem jan1 en lehetett pozitív ezek 25ös tesztek lehet nekem ez túl erős következő hónapban 10 essel próbálkozok, de azért tesztelek még a napokba tovább, hátha ...! Nekem inkább 11-13óra között mutat valamit az ovulációs teszt mindig.
Igen, 3-as válaszoló vagyok! Anno nekem is ezt javasolták, hogy mindig ugyanabban az időben végezd el a lh tesztelést, legjobb elvileg a késő délutáni-esti vizelet, és ha jól emlékszem legalább előtte 2 óráig ne pisilj, már amennyiben ez igaz.
Feltennéd majd ismét a képet, hogy mennyire erősödött?
Ez a mai.
Itt már szinte semmi nem látszik!
Folytassam a tesztelést? Vagy ennyi volt?
Ma egész nap szurkált a bal petefészkem, és a méhnyaknyák is tojásfehérjeszerű, nyúlós volt...
22-e óta, egy vagy két naponta voltunk együtt, remélem ez sikeres lesz.
10es vagyok. Na nekem ez a tipus pont ilyen volt míg a másik tipus ilyen egy vizeletből:
Míg nyúlós nyák van, az elősegíti a kis fickók”életképességét”
Én nem adnám fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!