Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné valaki, hogy volt-e...

Megnézné valaki, hogy volt-e pozitív valamelyik LH teszt? Ez az első hónap, hogy használom. December 17-én volt meg utoljára, a ciklusom kb.28-30 napos, január 2-án lenne elméletileg a pé-m.

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid? Ha jól számoltam ki, ma vagy a 17.napon

4 hónappal ezelőtt a 22.napomon volt ovum, és a ciklusom hossza abban a hónapban megnyúlt 37 vagy a 38.napra jött meg.

Próbát megér, holnap egyet ellőhetsz. Veszíteni nem veszítesz vele.

Nekem is szokott "jelezni" a hasam alja, ovukor fáj... De lehet 1 nappal később reped meg

2021. jan. 2. 19:58
 22/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Milyen tesztet használsz?
2021. jan. 2. 20:00
 23/63 anonim ***** válasza:
Müllerbeegy nemet márka duchesse azt hiszem a neve :) már egy ideje nem veszem, ahogy említettem a nyákra és hasfájdalomra merek hagyatkozni :)
2021. jan. 2. 20:03
 24/63 A kérdező kommentje:

Igen, ma van a 17. nap. Úgy olvastam a 11-16. napig van a legnagyobb esély a várandósságra, de látom Nálad ez kapásból meg is dőlt 4 hónapja...

Menstruációig nem adom fel a reményt!

Hálás vagyok a segítségért!

2021. jan. 2. 20:10
 25/63 A kérdező kommentje:
Bocsi, a ciklusom az elmúlt 4 hónapban a legrövidebb 28 napos volt, a leghosszabb 34 napos.
2021. jan. 2. 20:13
 26/63 anonim ***** válasza:

3-as, 18-as,21-es vagyok!

Én már évek óta nem használom az lh tesztet, talán 7 éve kb. Szépen mutatta az ovuláció napján talán nekem 2 napig volt pozitív, a márkája talán a one step volt 10-es.

Most a 4.babára gyúrunk.

2021. jan. 2. 22:12
 27/63 anonim ***** válasza:
Ui: 28as ciklusnál valószínűleg 12-14 nap között volt ovud, a 34 naposnál szerintem 17-19 nap. Nálam a luteális fázis 15-17nap.
2021. jan. 2. 22:14
 28/63 A kérdező kommentje:

Néha már azt gondolom, hogy lassan becsavarodok! Nekünk is három gyermekünk van, kettő az én Fiam, egy a Férjemé, Őt is mi neveljük! Tehát a negyedikre gyúrunk mi is, de nekem "csak" a harmadik várandósságom lesz.

Ez az első ovulációs teszttel figyelt hónapom, még nagyon tapasztalatlan vagyok! Ezért minden segítséget hálásan köszönök!

Mióta próbálkoztok?

2021. jan. 2. 22:32
 29/63 anonim ***** válasza:

Most kezdtük el, 1-jével, szülinapom lesz, és ajándékot nem kértem, megkérdezte, hogy mire vágyom, én pedig mondtam, hogy egy kisbabára. A legkisebb fiam 5 éves lesz, családban született 3 pici baba és megveszek értük, annyira édesek, már 2 hónapja kb ezen kattog az agyam, még 1-et szülni és nem kell több. 😁

Ovulációm a napokban várható, ha minden igaz. Mert ugye előfordulhat olyan hónap is, amikor nincs ovu, nem repedt meg pl.

2021. jan. 3. 08:19
 30/63 A kérdező kommentje:

Én szeptemberben kezdtem puhítani a Férjem! Két hónapja próbálkozunk...

Drukkolok Nektek!

Majd írj, amikor sikerült! Mert sikerülni fog!

Én továbbra is folytatom a tesztelést, és nem adom fel!

2021. jan. 3. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!