Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jan elejére? Hel...

Ki nem várja jan elejére? Helyette pozitív HCG tesztet? 😊❤ Hogy bírjátok ki addig teszt nélkül? 9.dpon járok...nehéz. 😀

Figyelt kérdés
Hvg,teszt,pozitív,baba,

2020. dec. 27. 18:32
 81/110 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok?

Én voltam 10 hetesen 26.7mm volt a pici.

Jövőhéten lesz a genetikai 12.hetes.

:)

2021. febr. 27. 16:34
 82/110 anonim ***** válasza:
100%

Hali.. én sajnos elveteltem

Hiába volt 8hetesen szivhang és két cm, utána pár nappal meghalt az embrio

Több mint 3hetig küzdött érte a szervezetem, végül tegnap előtt feladta. Spontán elveteltem, de rengeteg vert veszítettem így be kellett vinni a kórházba ahol kitisztitottak. Sok dolguk nem volt, mert mire felületem a műtő asztalra ki pottyant belőlem az az eldeformálódott valami.

Már tegnap hazaengedtek, mikor felkeltem a kórházba már semmi fájdalmam nem volt, könnyebben éreztem magam(rendesen megszültem azt a valamit, 11 het5napos voltam, toló fajas minden volt, és hallottam mikor a burok elrepedt és elöntött a magzatviz és a sok ver)

Lelkileg gyerekek, ne tudjatok meg hogy vagyok.. olyan üresség van bennem, hogy hihetetlen!

Van már egy egy éves kislanyom, de úgy látszik a kisteso nem most akart jönni

Borzasztóan faj. De egy ajtó bezárult egy másik kinyílik. Azt mondtak, most elvileg jobban megfog tapadni. Hat kiváncsi vagyok

De nektek örülök hogy minden okes! Boldog babavarast!:)

2021. febr. 27. 23:53
 83/110 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a 78as voltam akit lepontoztak és aki vissza irt hogy mikor megyek doki és genetika! Nyugi hölgyeim, most már nem kell feltekenynek lenni, kívánom hogy nektek legyen baba😘 és hogy ne veteljetek el.
2021. febr. 27. 23:56
 84/110 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom 78as :( ez felfoghatatlan :( Kitartást! Első baba lett volna? Volt valami tüneteid? 77-es vagyok engem is lepontoztak ahogy látom...

Én jövőhéten megyek a 12hetes uhra. Még nem múlik a rosszullét, napi 2-3hányás megvan... Ma még a fejem is leszakad a frontok miatt. 11hetes 2 napos vagyok ma.

2021. febr. 28. 08:58
 85/110 anonim ***** válasza:
100%

Semmi előjele nem volt. Nagyon enyhe hasi gorcs volt hajnalba, utána egy óra mulva arra keltem verzek. Egyből be kórház és hazakuldtek, h majd otthon elvetelek. Aha, csak annyi vert veszítettem hogy azonnal sürgősségi és addigra már megszültem azt a valamit.. nem volt sok dolguk már csak tisztítani kellett altatasban. Szörnyű volt lelkileg, meg most is az, de a testemnek most jobb. Olyan tologajasok voltak hogy szülés közben sem volt ilyen. Van már egy egyéves kislanyom, neki szerettünk volna tesot

Azt mondtak(nagyon nyugtat remelem így lesz) hogy mivel teljesen kitisztultam és mivel nem olyan kaparas történt, így jobban meg fog tapadni.

Remelem veled minden okes, én majdnem 4hetig hordtam a halott embriót. Nekem jovoheten lett volna 12.heti uh, hat már azon nem veszek részt:/

2021. febr. 28. 12:53
 86/110 anonim ***** válasza:
100%

84-es vagyok. Kitartást! Nálam is volt egy kaparás ez előtt a baba előtt, nálunk a 9.héten volt.

Most érzem, hogy minden rendben, egyrészt már szoktuk hallgatni a szívét, másrészt már érzem ha úgy fekszek, hogy repedes mint egy pillangó ❤️ Nálunk a 6 éves bátyó várja már nagyon, remélem végig minden rendben lesz ❤️

Nálunk egy ciklust mondott a doki, utána egyből össze is jött. Előtte 3 évig próbálkoztunk. Nektek is sikerülni fog, pihenj sokat, sírd ki magad, gyászold meg. És utána pikk pakk jönni fog :) Drukkolok!

2021. febr. 28. 13:17
 87/110 anonim ***** válasza:
100%

86. Aranyos vagy köszönöm!❤️

Szerintem, biztos minden rendben lesz veled/veletek

Ha már érzed a mozgásait, szinte egy vagy vele, örülök hogy neked sikerült ❤️

Március végén azt mondtak már lehet “próbálkozni” addig nem, de ez a pihi most rám is fér

Drukkolok mindenkinek és jó egezseget!

Itt az egy éves kislanyom “várta” a tesot, de reméljük 2eves kora körül, már lehet neki :)

2021. febr. 28. 15:14
 88/110 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Fog sikerülni, ne izgulj ❤️ Nem tudom szedsz e valamit, de nekem a q10 meg az inofolic hozta meg a csodát. Előtte már mindent próbáltunk, teák, méhpempő, aviva torna stb.
2021. febr. 28. 16:27
 89/110 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vitamint nem szedtem, elsőre sikerült a kislanyom és ez a kis életke is. Folsav pezsgőtabletta MagneB6 meg femibion volt :))

Most egy kis pihi és újra próbálkozunk majd nemsokára 🙏🏻

De tényleg örülök, hogy neked sikerült. Reméljük a legjobbakat🥰

2021. febr. 28. 18:55
 90/110 A kérdező kommentje:
Rettentőn sajnálom!! :(
2021. febr. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!