Ki nem várja jan elejére? Helyette pozitív HCG tesztet? 😊❤ Hogy bírjátok ki addig teszt nélkül? 9.dpon járok...nehéz. 😀
Sziasztok!
42-43.-ás én voltam
Igaz holnap van a nemvart napja, de ma reggel teszteltem mert a kisördög nem hagyott nyugodni 🙈
42-43-as gratulálok!!
Na ugye az a folyás... 😁
57 en irigy vagyok a mellfajasra!! Nekem semmi ilyen tünet nincs :(
Igaz van pozi teszt...de nincs tünet. Reggel ébredéskor igaz émelyegtem de elmúlt hamar.
Derekam picit fáj. Csak ennyi
Sziasztok! Már egy ideje olvaslak titeket. Van már egy kisfiunk. Most tesó projekt van. Én január 15-re nem várom. Még csak a 4. dpon vagyok. Ez a 10. hónap hogy próbálkozunk. Két hónapja ovutesztet is használok. Lh csúcs dec. 30. volt. Voltunk együtt előtte két nappal, aznap, és jan. 1-2.
Holnap megyek nőgyógyászhoz. Nem várunk tovább, elkezdjük a vizsgálatokat. Az első gyermekünk a második hónapban sikerült. Semmi változást nem érzek magamon, ami aggodalomra adna okot, vagy indokolná a sikertelenséget.
Remélem nem gond, hogy írtam.
Gratulálok a kismamáknak! Szuperül kezdődik az év 🥰
Üdv. DAnyu
42.-és vagyok, köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok🙈🥰
Én továbbra is szorítok mindenkinek!
Kérdező nyugi. Nekem is anno annyi tünetem volt hogy hányinger meg jött fel a savam, amúgy semmi. Hiába volt már 3pozi teszt. Na utána már volt minden bajom😂
59. Sok sikert nektek is a kistesohoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!