Ki nem várja jan elejére? Helyette pozitív HCG tesztet? 😊❤ Hogy bírjátok ki addig teszt nélkül? 9.dpon járok...nehéz. 😀
Facebook Csoport, őszi kismamáknak, ha van kedvetek, csatlakozzatok :)
Ajánlom a facebook 2021 szeptemberi babák csoportot is.
Nagyon jó fej mindenki.Kb 350en vagyunk.
Sziasztok
Miujság veletek? Van akik már babáznak?
Én az elején a 7-es válaszoló voltam, nekünk azóta se jött össze a baba, most jár le az a bizonyos egy év, szeptember végére van időpontunk meddőségi központba.
Azért írom le, hátha van még hozzám hasonló, aki azt hitte jó ötlet beszállni egy ilyen mensi nem várós kérdés folyamba, de utólag rájött, hogy mégse.. Próbálok nem rá kattintani, de mindig jön a kis értesítés, hogy újabb válasz érkezett, ami minden alkalommal egy apró szíven szúrás, hogy nemsokára mindenki babázik innen, csak mi nem.
Tudom, hogy semennyire se hasznos a válasz, de kérlek ne pontozzatok le. Hátha van aki hasonló cipőben jár, és segít neki, hogy nincs egyedül.
Sziasztok,4-es válaszoló vagyok!
Összejött akkor a baba,most 5 hónapos nagyfiú épp szundikál mellettem :)
Remélem mindannyiótoknak teljesül az álma és babázhat hamarosan🙏
5-ös válaszolo voltam. Azóta sincs baba, több mint 2 éve. Túl vagyunk már két inszemen. Most megyünk majd a harmadikra ha ez se sikerül,jövöhéten kiderül!
Akiknek sikerült a baba, gratulálok! Akiknek nem, mi soha nem adjuk fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!