Ki nem várja jan elejére? Helyette pozitív HCG tesztet? 😊❤ Hogy bírjátok ki addig teszt nélkül? 9.dpon járok...nehéz. 😀
Sziasztok annyit szeretnek kérdezni ez a homerozes hogy is van?
Nekem reggel ébredés után 37volt, most 36,7 és így van egész nap. Ha megyek pisilni picit sötét színű, az jelent valamit?
Nem varom január elejére azért kérdem.. nincs semmi bajom nem vagyok beteg sem. Melleim érzékenyek de nem szúr semmi. És gorcsoltem pár napig enyhén..
Hőmérőzést ciklus elején kezdjük mikor a vérzés elmúlt.
Minden reggel ébredés után mikor még nem kelsz fel az ágyból. Minden nap ugyanabban az időben, 2 tizedes hőmérővel. Minimum 5 óra folyamatos alvás is fontos.
Napközben mérés felesleges,csak a reggeli ad infót arról hogy mennyit emelkedik a te hőd ovulációkor.
Ez mindennap vezetve szépen kirajzolódik az ovulációs görbe. Ebből lehet leszűrni,hogy a te ciklus eleji hődhöz képest mennyit emelkedett a ciklus közepe és azon túl mikor ovud van. Ez visszaigazolja hogy volt-e adott hónapban. Mindjárt mutatom.
Én görbém:
Végig a vonal fölött kell maradjon a hő sikeres ovulációnal. Terhességnél meg főleg.
Hőmérséklet leesés menstruáció közeledtét jelzi. Másnap meg szokott jönni ha esik.
Nagyon szépen köszönöm hogy leírtad bővebben!❤️
4.-re nem varom, reggel mertem meg ébredés után és 37volt.
De előtte én sosem csináltam ezt, nem is hallottam róla, csak láttam egy kérdést róla.
Uhh nekem az mensi jele szokott lenni mármint a derék fájdalom. Szoval remelem elkerül engem..
Mellem faj de nem szúr és enyhe gorcsoles volt.
Bizz benne! Jó lesz. Csak ne stresszelj rá nagyon. Nekem már van egy kislanyom, neked első baba lesz?🤗
Nekem van 3 fiam nem első baba. :)
De már nagyok. A legkisebb is már sulis.
Derékfájásom volt terhesség elején de az nem végződött jól. 9 hetesen elvesztettük. :( Remélem nem emiatt fáj most is.. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!