Ki nem várja jan elejére? Helyette pozitív HCG tesztet? 😊❤ Hogy bírjátok ki addig teszt nélkül? 9.dpon járok...nehéz. 😀
Sziaasztok
Én január 2-re nem várom, 26 án volt egy kis barnázásom de alig lehetett észrevenni, szerintetek mitől lehetett?
Szurkolok mindenkinek:)
35. Lehet beágyazodas de ez attól függ mikor voltál együtt a paroddal.
Ha nem jön meg tesztelj mindenképp 🤗
35ös nekem ma reggel volt. Eléggé megijedtem. Estére elmúlt. Szintén jan 2 a nem várt.
Elvileg ugye ovuláció után 7 nap a beágyazás de elhúzódhat 12 napig is... az kb most lehet nálad is. Hanyadik dpo?
Te mennyire sötét egy emberszerű lény vagy. Menj már máshova irogatni. Semmi érdemlegest nem tudsz mondani akkor mi a francnak írsz?
Képeződ erős pozitív 😂 "a nem tud teherben esni urától" ez a megfogalmazás is 😂 valami nagyon suttyó lehetsz.
Gratulálok kérdező :)
Ovulacio elott 2 nappal voltunk egyutt, es most a 12.dpo-n vagyok
Tesztelni majd akkor fogok ha késik
Kedves kérdező,gratulálok! :)
Lehet buta kérdés,de Ti melyik naptól számoljátok a dpo-t?
Ha mondjuk valaki csinál ovu tesztet,az első negatív nap már az első dpo-nak számít?
Én ebben a hónapban próbáltam először digitális ovu tesztet,ha 25-én volt a peak(48 óráig mutatta utána a mosolygós fejet) akkor 26 vagy 27 az első dpo??
Ne haragudj kérdező az offért.
4-es válaszoló vagyok.
Nekem az első negatív nap van 1.dpora beállítva. Hőgörbe is ezt mutatja. Dec 18 pozi,dec 19 negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!