Ki vár pozitív tesztet szilveszterre/újévre?
Sziasztok! Hogy vagytok?
Sajnos nekem kémiai terhességem volt, bő egy hét késéssel, új ciklust kezdtem. Érdekes tapasztalat volt, először 25-ös noname teszttel halvány pozi eredmény, másnap ugyanazzal a teszttel már negatív eredmény... Majd beszereztem 10-es érzékenységű tesztet, ami megintcsak halvány pozitív, egyértelműen látható eredményt hozott... Másnap 25-ös teszttel alig-alig látható árnyék a második csík helyén (Exepil), majd ezt követő napon teljesen hófehér a második csík helye, ugyanazzal a teszttel.. Közben leesett a hőm, nappal is, mert akkor is figyelem (olyan még nem volt, hogy korai terhesség alatt ne lett volna enyhe hőemelkedésem, de már csak 36,6-ot mértem... Meg is jött még aznap...
Így még sosem jártam. Nem teszteltem túl korán, kivártam és volt már, hogy nemvárt után is sokáig halovány volt a második csík, de abból is terhesség lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!