Ki vár pozitív tesztet szilveszterre/újévre?
Kérdező de a hőd fent van nem? Reggel is marad szépen fenn akkor van remény.
Érdekes az első terhességednél amit írsz. Lehet most is így jelez nálad.
ébredési fent volt.
Most is megmértem, 37,1C°
Azt érzem hogy reggel magas volt...de ma este jött meg azt írtad. Napközbeni hő nem mérvadó,nem szoktunk mérni csak reggel.
Remélem reggel is szép magas marad. 😊
azt figyeltem meg, hogy a napközben mért hő nálam max. 3 tizeddel magasabb az ébredésinél. Tudom, hogy ez nem mérvadó, görbére sem vezettem soha, viszont nekem mensi napján eddig mindig leesett és ha nem voltam terhes, csak kicsit megnyúlt a ciklusom, nappali hőm sem ment 36,7 fölé, ébredési pedig ennél alacsonyabb. Folyamatosan 37 feletti hőmérséklet nekem eddig csak korai terhességnél volt, nap közben is, még 37,3 is! Ezért szoktam nappal is ránézni ilyenkor, mert lehet, hogy pár tized fokos eltérést nem érzékeltet, de azt igen, hogy van egy állandó enyhe hőemelkedésem, ami nekem kora terhességi tünet, hacsak nem fáztam meg.
Mensi elmúlt. Reggel kíváncsi leszek, mi lesz...
Ma beszaladtam egy nyitva lévő gyógyszertárba, kértem egy tesztet találomra, mert a márkákat elfelejtettem, ezeket nem figyeltem soha.
Kaptam egy 25-ös Pekingi gyártmányú tesztet, nagyon gagyi dobozban, benne két a lehető legkeskenyebb csíkocska!
Utólag beugrott, hogy 10-es érzékenységű lett volna jobb, de már mindegy.
Halvány pozitív lett az eredmény.
Ébredési hőm: 36,9
Tegnap este óta nyoma sincs vérzésnek, de még maszatolásnak sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!