Ki vár pozitív tesztet szilveszterre/újévre?
Figyelt kérdés
Babát tervezünk, elvileg 31.-én lenne érdemes tesztelni leghamarabb. Vannak itt mások is, akik hasonló meglepetést várnak az új év elején? :)2020. dec. 27. 16:03
31/74 anonim válasza:
Gratulálok! Boldog babavárást 13 as.
6.os
32/74 anonim válasza:
Nekem ma megjött.... 3 nappal előbb.... Nektek boldog babavàrást 🙂
33/74 A kérdező kommentje:
13-as gratulálok! :)
Ha nem jön meg addig, akkor vasárnap tesztelek.
2020. dec. 31. 17:30
34/74 A kérdező kommentje:
32-es sajnálom... De ne keseredj el, mert új hónap, új remény.
2020. dec. 31. 17:32
35/74 anonim válasza:
28-ÁN kellett megjönni. Gabriel nagyon halvány pozit mutatott , este predicor early szep csíkot mutatott.
(3ik honap utan sikerult, de van mar egy 20 honapos kisfiam:))
36/74 anonim válasza:
35# szuper!!! ❤😊 gratulálok! Dokihoz mikor mennél?
37/74 anonim válasza:
Én vagyok az akinek dec. 24én lett pozitív tesztje. Ma voltam bent ügyeleten mert picit barnáztam. Akkora már nem látott se verzest se barnazast viszont méhen belül se kívül nem látott még terhességet. Csak 16 mm vastag mehnyalkahartyat. Most eléggé aggódom mi lesz. Ma vagyok 5+1 napos
38/74 anonim válasza:
#13 vagyok
37es Kaptál rá progeszteront?
Igen most elég lassan telnek a napok mikor aggódik az ember.
Mikor kell visszamenned?
39/74 anonim válasza:
Szedtem eddig is napi kettő progit. Viszont engem most az aggaszt h mensi szerint 5+1 naposan nem látott semmit se a doki. 30 napos kb a ciklusom és kb 15. napon volt az ovum. Van még remény szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!