Ki vár pozitív tesztet szilveszterre/újévre?
Vizelzd be újra előjön.
Tényleg! Annyira csak amit úgyis mutatna...aztán fotózz és képfeltöltés.com
"A válaszmezőben olyan szöveget próbálsz elhelyezni, ami nem engedélyezett"
Háromszor futottam neki.
Kamerával fotóztam, mert telefon nem olyan jó felbontású, így sokkal szebben látszik, nem kellett bevizezni sem.
Így marad az elmondás alapján. 2 nap múlva ismétlem, egyelőre ezzel a nemtudommilyen, mert a kis zacskóra rá sincs írva a neve teszttel. (Tartok tőle, hogy ez kb az, amit a vaterán 200Ft-okért árulnak, 1500Ft-ba került a kettő a patikában. :D ) De mindegy, mert megmutatta az eredményt.
A babaszoba terheskalkulátora szerint 5 hetes vagyok. Szerintem orvoshoz elég menni 3 hét múlva, akkor biztos lesz szívhang is - persze csak ha minden okés addig.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki velem tartott.
Akiknek sikerült gartulálok, akik még várnak rá, drukkolok, hogy a következő hónap meghozza az eredményt!
Mai tesztem - nem bírtam ki, délután készült, teljesen negatív. Semmi, még egy árnyék sincs rajta. előző egyértelmű pozitív és ezt nem csak én mondom, mert barátnőimnek is mutattam - nyilván csak fényképen.
Még sosem volt kémiai terhességem... Valószínűleg most megtapasztalom.
2 nap múlva még megpróbálok egy tesztet - most valami normálisat kérek, nem ezt a márkajelzés nélküli gagyit. Meglátjuk, mi lesz, denem fűzök hozzá nagy reményeket. picit esett a hőm. két tizedet. ez sem jó jel...
siker! :) Itt a teganpi teszt eredménye. Mait nem fotóztam. negyed óra nézegetés, forgatás, fény felé tartás után kivágtam a kukába!
Nem első terhesség, nagyon nem (vagyis lett volna) és nekem sosem volt ilyen, hogy a halvány csík erősödés helyett eltűnt volna. Most már utánanéztem, van ilyen sajnos, nem is ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!