Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár pozitív tesztet szilves...

Ki vár pozitív tesztet szilveszterre/újévre?

Figyelt kérdés
Babát tervezünk, elvileg 31.-én lenne érdemes tesztelni leghamarabb. Vannak itt mások is, akik hasonló meglepetést várnak az új év elején? :)

2020. dec. 27. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Azt sem. Nem nézett sokáig max 2 percig. Engedjem el akkor most ezt? 😞
2021. jan. 2. 14:20
 42/74 anonim ***** válasza:

37es vagy 39es

Nézd.. nagyon hasonló kérdés.

Még dátumra is csak az év más.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2021. jan. 2. 14:21
 43/74 anonim ***** válasza:

Szerintem 7 hetesen megyek majd eloszor dokihoz, valoszinu akkor mar szivhangja is lesz. Veled mizu? Pozitív lett a teszted?:)

41-es válaszoló, nyugi minden rendben lesz. Lehet hogy keson fogant meg. Mikor kell menni vissza?

2021. jan. 2. 17:14
 44/74 anonim ***** válasza:
Majd a saját dokimhoz megyek 11én. Holnap csak a hcg vérvétel eredményért kell vissza mennem. Gondolom utána mondanak vmit mi lesz a továbbiakban
2021. jan. 2. 17:18
 45/74 A kérdező kommentje:

Ó, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Első babámmal túl korán mentem orvoshoz, megvastagodott méhnyálkahártyán túl, nme látott semmit. Nemvárt után egy héttel, nagyon erős pozitív teszt után 5 nappal... Rá egy héttel már látszott a petezsák... (Azóta 11 éves nagylány :) )

És ami érdekes, vele meg is jött, tartott egy nagyon gyenge vérzés úgy kb 8 órán át, de az enyhe mensi görcsök maradtak, azt még vagy egy hétig éreztem, másnaptól semmi, majd harmadnap lett egy erős pozitív tesztem...

Sajnos van változás nálam, a kevésbé kedvező verzió, minden előjel nélkül, úgy, hogy a hőm az egekben, megjött most este... Nem erős, de fájdalmas... Abban nem bízok, hogy olyan szerencsém lesz, mint az első babámmal, mert a következő kettőnél már nem tapasztaltam ilyet, viszont azoknál a testem legalább szépen együttműködött a hőgörbékkel, mensi napján hőm leesett, ha babás voltam, szépen maradt a 37, - 37,2C°

Ezt a hónapot elengedtem, úgy látszik, az újabb kistesó később akar jönni...

2021. jan. 2. 18:24
 46/74 anonim ***** válasza:
Igazabol én is nem várt után mentem most orvoshoz egy héttel. És nekem is nagyon erős tesztjeim vannak. Megjonni meg nem jött meg még normálisan. Barnazas sincsen már
2021. jan. 2. 18:28
 47/74 A kérdező kommentje:

Akkor van remény! :) Látod nálam is így alakult és nekem még hormont sem írt az orvos, csak kb. annyit mondott, terhesség nem látszik, nézegessem teszttel, hogy nem gyengül-e a csík és egy hét múlva menjek megint. :)

Nagyon remélem, hogy így lesz veletek is.

2021. jan. 2. 18:32
 48/74 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem a hcg 5036 lett. Az nagyon magas sztem ahhoz h ne lássa az orvos az uhn méhen belül nem?
2021. jan. 2. 18:42
 49/74 A kérdező kommentje:

Ehhez sajnos nem értek... Még vérből nekem sosem nézték.

Viszont nálam is érdekes dolgok vannak... Késő délután elkezdett erőteljesen görcsölgetni a hasam, majd mosdóba menet ugye megláttam, amit ilyenkor megláthatunk. (ez most lehet "túl sok információ lesz", bocsi) Elővettem egy betétet, ami azóta patyolat. Mintha elvágták volna, de a hasam sajnos görcsölget, annyira nem is enyhén.

ilyet utoljára az első terhességemnél tapasztaltam, azóta ha elkezdődik és ha nehezen is válik erősebbé, de akkor is folyamatosan van valami. Most meg mintha elvágták volna, csak a rossz közérzet maradt és a hasfájás...

2021. jan. 2. 19:43
 50/74 anonim ***** válasza:
Vegyél be magneziumot. És ha továbbra is verzel akk orvos mert lehet progi pótlás kell
2021. jan. 2. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!